OK
×
Actievoerder
Arnolda Westerduin

Kerstactie voor Dog Rescue Greece

Bijna Kerstmis, bijna Oud en Nieuw… 
Aan heel veel hondjes hebben we ook het afgelopen jaar een nieuw leven kunnen geven. 
Met een klein team van vrijwilligers werken we hard, heel hard, om dat te kunnen (blijven) doen. Zeven dagen per week en soms zelfs het klokje rond. We ondervinden vaak tegenslagen, maar we gaan door! Voor de hondjes. Voor hen die geen stem hebben en die onze hulp hard, heel hard nodig hebben. 
Maar dat kunnen we niet alleen. En onze inzet en liefde alleen, is helaas niet genoeg. De vergoeding die nieuwe baasjes betalen voor een hond is slechts een onkosten-vergoeding. Voor alle andere reddingsacties en onverwachte dierenartskosten zijn we aangewezen op donaties. Maar helaas zien we van ons “spaarpotje voor onverwachte tegenslagen” (te) vaak de bodem. Daarom doen we in deze feestmaand een beroep op u. Zou u ons financieel willen ondersteunen? Zodat we ook in 2017 heel veel hondjes een lang en gelukkig leven kunnen geven?
Als dank voor elke donatie hangen wij een kerstbal in de boom, welke u vindt op onze BLOG. (voor elke 5 euro: 1 kerstbal) 
We hopen natuurlijk dat de kerstboom zó vol komt te hangen, dat de takken door gaan hangen en de bodem van ons spaarpotje nog lange tijd niet te zien zal zijn. Doet u mee? Wij bedanken u alvast heel hartelijk voor uw hulp en wensen u fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar toe. 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
opgehaald van
212%
42

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie