OK
×
Actievoerder
Margriet Wensink

Wandelen voor stichting Stomaatje

Nadat ik geconfronteerd werd met darmkanker, en daardoor een tijdelijk stoma kreeg, kwam ik in aanraking met www.stomaatje.nl. Vorig jaar heb ik door mijn ziekte niet deel kunnen nemen aan de Nijmeegse vierdaagse. Dit jaar wil ik mijn kilometers opdragen aan dit goede doel. Het streven is om 4 x 30 km te lopen (20 t/m 23 juli 2010). Stomaatje wordt geheel gedraaid door vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om de mensen bewust te maken van het begrip stoma. Op het forum steunen lotgenoten elkaar en ik hoop dat er mensen zijn die mij willen sponsoren.
Stomaatje (Stichting) logo 2

Stomaatje (Stichting)

Informatievoorziening vinden wij heel erg belangrijk, op een open en positieve manier. We willen laten zien dat een stoma een hele mooie oplossing kan zijn voor als je heel ziek bent, en de mythe weghalen dat het vies is en alleen voor oude mensen. Het is en blijft een heftig iets, maar het is niet het einde van de wereld en er valt goed mee te leven! Stichting Stomaatje probeert het taboe rondom stoma's te doorbreken en het onderwerp een positieve boost te geven.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 675 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 750
90%
21

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Margriet Wensink
Margriet Wensink

€ 675 opgehaald