OK
×
Actievoerder
Esther Leenen

GELUKT! FINISH @ MONGOL DERBY

HET IS GELUKT! 1000 KM DOOR MONGOLIË IN 10 DAGEN OP SEMI WILDE PAARDEN!

Wat een fantastisch avontuur, beleving en uitputtingsslag. Hoe hartelijk ik ben ontvangen door de lokale bevolking. Genoten van het oneindinge landschap op de steppe. Het doorstaan van 3 dagen non-stop regen die gevolgd werd door een dag met 40 graden in de brandende zon. 

Oer sterke paarden die 9 maanden per jaar vrij leven in de natuur, zonder hekken of stallen. Alleen de sterkste kunnen overleven in deze omstandigheden. Een organisatie die niet alleen voor de ruiters klaar stond, maar ook de lokale bevolking voorzag van medische zorg en zorg voor hun kuddes paarden, schapen en geiten. Van de 46 ruiters zijn er 27 die de finish hebben behaald!

Een van mijn grote wensen is uitgekomen en het is gelukt. Met mijn prestatie heb ik mij ingezet voor Stchting Ambulance Wens Nederland. Alle kleine beetjes helpen om ook voor andere mensen hun laatste wens te vervullen.

Mijn hele avontuur-verhaal is na te lezen op http://mongolderby2019.com

 

Stichting Ambulance Wens logo 2

Stichting Ambulance Wens

Stichting Ambulance Wens vervuld gratis laatste wensen van niet mobiele terminale patiënten, dit met een eigen ambulance en vrijwillig medisch personeel. Alle wensen zijn mogelijk zo hebben wij wensen gedaan naar de zee,afscheid nemen van je huis of naar een concert.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.210 opgehaald van € 3.000
74%
42

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen