OK
×
Actievoerder
Anna Green

100 Charity Miles

Hi! Mijn naam is Anna; trailrunner in hart en nieren. Voor Stichting Olijf, het netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker, ren ik in juni 2016 de Cotswold 100 Miles. Meer weten over deze loop?

http://www.100milerun.com

Wil je me steunen? Of weten waarom? Klik dan even op de link hieronder! 

Stichting Olijf, netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker logo 2

Stichting Olijf, netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker

Olijf is het netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker. Elk jaar horen ca. 4.800 vrouwen dat zij een vorm van gynaecologische kanker hebben (baarmoeder-, baarmoederhals-, eierstok-, vagina- of vulvakanker of trofoblastziekten). Gynaecologische kanker heeft vaak enorme impact. Vrouwen raken vervroegd in de overgang, worden ongewild kinderloos en kunnen te maken krijgen met complicaties, intimiteit en sterfelijkheid . Olijf is er dan voor ze. En Olijf maakt alles wél bespreekbaar en helpt vanuit haar eigen expertise. Samen zetten we ons bij Olijf vanuit een onafhankelijke positie in voor preventie, onderzoek, voorlichting, lotgenotencontact en natuurlijk belangenbehartiging. We willen dat hierdoor minder vrouwen ziek worden en komen te overlijden en dat de (na)zorg voor patiënten sterk verbetert. Maar ook dat patiënten zich gesteund voelen, dat zij met informatie geïnformeerde keuzes kunnen maken en zich krachtig genoeg voelen om hun stem te laten horen en de regie te nemen in hun leven of levenseinde. 

Voor meer informatie: www.olijf.nl

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.250 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
46

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Anna Green
Anna Green

€ 1.250 opgehaald