OK
×
Actievoerder
Menno Dings

10 Miles wandeltocht voor Villa Pardoes

Hey Iedereen,

2 jaar geleden heb ik voor het eerst meegedaan met de CZ Ten Miles wandeltocht, toen heb ik de 5 Mijl (8 km) gelopen om te oefenen. Nu 2 jaar later en wat oefening verder ga ik de volle 10 Mijl (16,1 km) wandelen en als ik daar een bijdrage voor het goede doel (Villa Pardoes) mee kan ophalen is dat super!

Persoonlijk vind ik gezondheid enorm belangrijk. Helaas kan het voorkomen dat iemand op jonge leeftijd erg ziek wordt en dit niet of in mindere mate te behandelen is, gezondheid is helaas geen vanzelfsprekendheid in het leven. Daardoor steun ik met deze wandeltocht Villa Pardoes om zieke kinderen een unieke, onvergetelijke vakantiebeleving te geven waardoor ze het ziek zijn even vergeten en kunnen genieten samen met hun familie en vrienden!

VILLA PARDOES logo 2

VILLA PARDOES

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplaats. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 15 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
3%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Menno Dings

€ 15 opgehaald