Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen

GeefSamen via Geef.nl voor bedrijven

Bedrijven zamelen meer geld in via online fondsenwerving op GeefSamen via Geef.nl van Stichting GeefGratis

Fondsenwerving voor bedrijven via jullie medewerkers

Fondsenwerving voor bedrijven op GeefSamen via Geef.nl is de manier om bijzondere inspanningen van uw medewerkers online te laten zien aan de buitenwereld (uw relaties, leveranciers, etc.) en wat uw medewerkers daarmee betekenen voor de goede doelen die jullie als bedrijf steunen.

Vraag een (gratis) bedrijfspagina aan, laat uw medewerkers leuke acties bedenken, daag elkaar uit via bijvoorbeeld teampagina's en start met geld inzamelen voor de goede doelen die door jullie bedrijf gesteund worden op GeefSamen via Geef.nl.

Waarom een bedrijfspagina op GeefSamen via Geef.nl?

Inspirerend en motiverend. De bedrijfspagina laat de enthousiaste inspanningen van jullie medewerkers zien. Goed voor teambuilding!

Succesvol geld inzamelen voor goede doelen uit Nederland. Met meer dan 12 jaar ervaring in online geld inzamelen en een opgehaald bedrag van meer dan 5 miljoen euro voor goede doelen in Nederland, is GeefSamen via Geef.nl van Stichting GeefGratis de partner om nóg meer geld in te zamelen.

Snel en eenvoudig aan de slag. Het aanmaken van een bedrijfspagina is heel eenvoudig en je kunt alle medewerkers er snel bij betrekken.

Handige rapportages. Op één plek heb je een handig overzicht van wat jullie bedrijf bereikt voor de goede doelen die jullie steunen.

Hoe het precies werkt:

Stap 1. Meld uw bedrijf aan via de button hiernaast
Stap 2. Wij maken uw bedrijfspagina op en leggen uit hoe u zelf de inhoud kunt aanpassen
Stap 3. Nodig alle medewerkers uit om mee te doen
Stap 4. Medewerkers starten hun actiepagina
Stap 5. Via GeefSamen halen jullie nog meer geld op voor goede doelen

Meld bedrijf aan

Aanmelden Zoek

Waarom GeefSamen via Geef.nl?

GeefSamen via Geef.nl is de unieke, inspirerende website voor iedereen die meer geld wil inzamelen voor goede doelen. Dit via een leuke, persoonlijke, snelle en simpele manier.