OK
×

Decemberactie

Decemberactie logo 1

Steun een internationaal vakbondsproject van Mondiaal FNV tijdens de feestdagen. Dit jaar gaan de donaties naar onze collega’s in Ethiopië die zijn getroffen door de oorlog. De vakbonden zijn voor veel werkenden daar een bron van hoop op een toekomst. Doe je ook mee?

Decemberactie 2022:

Met de Mondiaal FNV-decemberactie willen we samen met jou 10 vakbondshuizen steunen zodat de vakbondswerkers in Ethiopie weer hun werk kunnen doen & de werkenden weer een waardiger leven geven. De oorlog heeft veel verwoest. Miljoenen mensen op de vlucht, duizenden omgekomen door geweld en naar schatting 300.000 tot 500.000 door hongersnood ten gevolg van de oorlog in het Noorden van Ethiopië. Ook vakbonden zijn hard geraakt. Veel van de vakbondslocaties hun kantoorinventaris, computers en benodigdheden zijn gestolen of vernietigd. Gun de werkenden in Ethiopie een waardig leven.

Doneer nu voor Ethiopie. Samen staan we sterk.

Voor 3.500 euro geven we één regionale vakbondslocatie al een nieuwe start. Doneer steun onze vakbondscollega's.

Doe ook mee! 

Help onze collega’s in Ethiopië en doneer nu of maak een gift over op rekeningnummer NL15 SNSB 0635 1171 85 t.n.v. Stichting Mondiaal FNV, met vermelding ‘Decemberactie 2022’. Of ga voor meer informatie naar Fnv.nl/decemberactie

Wij zorgen ervoor dat jouw donatie bij onze partner in Ethiopie terecht komt. Zij zorgen ervoor dat het geld rechtstreeks naar de regionale vakbondslocaties gaat die het het hardste nodig hebben. Super bedankt!

dakje met Geef-logo

Our statistics

What we've accomplished together so far:

€ 10.898,32collected
377donations

by campaigns affiliated to this project

Website:
Start date:
11-11-2020
End date:
31-12-2022