OK
×

Wandelen tussen twee werelden

Wandelen tussen twee werelden logo 1

Tim en Anouk, twee mensen die samen een wandeling tussen twee werelden maken. In 64 dagen lopen zij maar liefst 1135 km door alle provincies van Nederland, om aandacht vragen voor mensen met psychische problemen en de gevolgen van pesten.

Lopen met een missie
Anouk en Tim kennen het gevoel waarin alles fout lijkt te gaan. Het gevoel dat je je niet begrepen voelt en dat je je alleen voelt met je psychische problemen. Met hun wandeling willen zij aandacht vragen voor dit stigma en het proberen te doorbreken. Een mooie missie die wij vanuit Stichting Omgaan met Pesten ondersteunen.

Psychische problemen kennen vele oorzaken. Een van die oorzaken kan pesten zijn. De gevolgen van pesten zijn enorm en daar weet Tim als geen ander van. Tim is 37 jaar en werd op jonge leeftijd al geconfronteerd met pesten. Pas vele jaren later kwam het besef dat zijn leven voor een groot deel bepaald werd door de gevolgen van het pesten. 

Tim vertelt: "De gevolgen van het pesten kwamen bij mij zelf pas laat binnen. Alleen nu achteraf is het verklaarbaar wat het met mij heeft gedaan. Ondertussen heb ik het een plekje kunnen geven. Alleen gaat het nooit helemaal over. Met de ptss en borderline die ik eraan over gehouden heb zal ik moeten leren leven."

Tim wil mensen laten zien dat pesten een enorme invloed heeft op het leven en helaas levens kapot maakt.

Samen met Anouk maakt Tim een wandeltocht door heel Nederland. Hiermee vragen zij aandacht voor onder andere mensen die gepest zijn of nog gepest worden. Tim gaat verder: "Pesten doet veel meer pijn dan mensen vaak door hebben en iedereen verdient het om veilig op te groeien. Iedereen verdient het gewaardeerd te worden om wie je bent. Daarom hebben wij Stichting Omgaan met Pesten benaderd. Wij willen heel graag aandacht vragen voor het goede doel waar zij zich met voor inzetten. Zij richten zich niet alleen op het voorkomen van pesten, ook op het aanpakken en oplossen daarvan."

Door  samen met ons Stichting Omgaan met Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat zij zich kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

dakje met Geef-logo

Our statistics

What we've accomplished together so far:

€ 1.640collected
86donations

by campaigns affiliated to this event

Website:
Start date:
08-09-2019
End date:
10-11-2019