OK
×

Stichting Animals First Foundation

Stichting Animals First Foundation logo 1

Animals First Foundation  geeft wereldwijd een stem aan hulpbehoevende dieren, daar waar zij niet voor zichzelf kunnen opkomen voor een goede gezondheid, veiligheid en een humane leefomgeving. Wij onderzoeken wereldwijd waar dieren in barre of gewelddadige omstandigheden leven. De stichting zet specifiek voor hen een project op om de situatie lokaal duurzaam te verbeteren. Dit wordt uitgevoerd middels het:

                                  Neuter - Educate - Sustain programma

Het doel van het NES programma is het stabiliseren van de dierpopulatie, zodat zij onderdeel kunnen worden van een lokaal, zelfsturend gemeenschap die zorgt voor zowel mens als dier. 

 

Wij moeten €11.550,- inzamelen om honden&katten op de Filipijnen te redden

Het jaar 2024 start de stichting met het implementeren van het NES Programma voor hulpbehoevende honden en katten op het eiland Coron van de Filipijnen. Wegens gebrek aan een medisch dier zorgstelsel blijven de dieren zich in ongezonde omstandigheden voortplanten. Om de zwerfdierpopulatie terug te dringen, worden zij op zeer inhumane wijze gedood. Zo worden honden in kooien gevangen en op de vuilnisbelt geplaatst, waar zij worden achtergelaten om te sterven. De lokale bevolking staat hier niet achter, maar kan wegens gebrek aan medische hulpmiddelen een schrijnend alternatief bieden door dieren te verdrinken.  LEES MEER

 

dakje met Geef-logo

Our statistics

What we've accomplished together so far:

€ 25collected
1donations

Registered with

ANBI
KvK:
ANBI:
865569137
Geef:
11099

Share

Download the Geef app

Appstore logoPlaystore logo