OK
×

Speelplein KC De Vlonder

Speelplein KC De Vlonder logo 1

Ons droomplan voor een nieuw speelplein van KC De Vlonder is klaar! 

Met trots delen we ons droomplan op deze site. Zie daarvoor alle projecten bij Geefacties. Ook hangen de tekeningen op het raam van de teamkamer van De Vlonder. Ga gerust een kijkje nemen.

We hebben met eigen middelen en bijdragen van het Udenfonds, de gemeente Uden en het Prins Bernardfonds al een mooi bedrag bij elkaar gespaard. Maar we hebben nog meer nodig om het volledige plan te realiseren.

We starten eind februari 2021 met de aanleg van de basis o.l.v. de firma Donker Groen (fase 1). Als er voldoende bijdragen komen uit acties, realiseren we ook de losse projecten (fase 2). 

Maak jij alle wensen mee mogelijk?

Eigen acties door kinderen > We dagen álle kinderen van ons kindcentrum uit eigen acties uit te voeren. Denk aan: Aan de bak, Heitje voor karweitje, Jouw talent is goud waard of Zelf een idee? Top! Denk wel aan de coronamaatregelen. 

  • Via de knop 'Geefacties' kun jij je bijdrage (5 euro of hoger) koppelen aan het project van je voorkeur.   
  • Als we weer terug zijn op school, kun je het bedrag ook inleveren in een envelop. Noteer op de envelop welk project jouw voorkeur heeft. 

Lege flessenactie bij Jumbo Drossaard > In week 3 en 4 (ma 18 t/m zo 31 jan) staat er in de winkel van Jumbo Drossaard bij de emballage een zuil waar we bonnetjes sparen van lege flessen. Hoe meer flessen, hoe beter!

Sponsoring door u of uw bedrijf > Dit zijn de mogelijkheden:

  • Via de knop 'Geefacties' kunt u de projecten inzien en daar een bijdrage aan koppelen. U kunt ook een geheel project adopteren. 
  • Doneren kan ook direct aan ons via NL 49 RABO 0151 9695 58, t.n.v. S.E.D. Brants-van Elderen, Stichting Kiem Onderwijs, o.v.v. donatie speelplein
  • Wilt u persoonlijk contact over de mogelijkheden? Suzette Brants spreekt deze graag met u door. U kunt haar bereiken via 06 51034814 of via s.brants@kiemuden.nl.

Helpende handen > Mogelijk kunnen ouders, buurtbewoners of andere geïnteresseerden helpende handen bieden en zo de projecten in de geefacties ondersteunen. Lees daarvoor de beschrijving van de ‘Geefacties’.

Eind-sprintje > Op het einde van de periode plannen we, als het weer kan, een ‘eindsprintje’ in de vorm van een sponsorloop op De Vlonder. Wordt vervolgd.... 

Alle bijdragen zijn welkom. Alvast hartelijk dank namens álle kinderen!         

_____________________________________________________________________

Nog even wat feitjes:

  • Dit goede doel staat iig open tot maart 2021.
  • Meer informatie, ideeën of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via speelpleindevlonder@gmail.com.   
  • Afhankelijk van alle bijdragen en de voorkeuren voor de verschillende deelprojecten, bepaalt de werkgroep welke projecten we naast fase 1 daadwerkelijk kunnen (laten) uitvoeren. We hopen dat alle plannen gerealiseerd kunnen worden. 
  • Het speelplein bij KC De Vlonder op Heufkens is een ontmoetingsplek voor álle kinderen in de wijk. Ook buiten de openingstijden van het kindcentrum.
  • Op KC De Vlonder verzorgen we onderwijs en opvang voor een kleine 300 kinderen van 2 t/m 12 jaar. (www.devlonder.nl) en werken we nauw samen met buurtverenigingen. De Vlonder is onderdeel van stichting Kiem Onderwijs en Opvang te Uden.
dakje met Geef-logo

Our statistics

What we've accomplished together so far:

€ 1.071,50collected
39donations

Registered with

KvK:
ANBI:
003051638
Geef:
10206

Share

Download the Geef app

Appstore logoPlaystore logo