OK
×

Children's Relief

Children's Relief logo 1

Ondersteuning voor kinderen in achterstandssituaties
Children’s Relief ondersteunt kinderen die in Oost-Europa opgroeien in achterstandssituaties. Zij zijn het meest kwetsbaar en hebben weinig kans op een goede toekomst. De projecten van Children’s Relief richten zich op goede scholing, opvoeding, zorg en aandacht.

Het welzijn van de kinderen staat bij ons voorop. Zij moeten zich kunnen ontplooien tot gezonde volwassenen. Zo kunnen zij betere kansen krijgen in de maatschappij. Children’s Relief heeft in haar geschiedenis al veel kinderen kunnen helpen en begeleiden naar een beter bestaan.

Onze drijfveer
Onze drijfveer is het geloof in Jezus Christus. Vanuit dat geloof wil Children’s Relief mensen enthousiast maken om zich in te zetten voor de zwakkeren op deze wereld. Willen wij hen ook toerusten tot deze dienstbaarheid. Wij sturen teams uit naar onze projecten. Mensen kunnen zich voor korte of langere tijd inzetten in Oost-Europa.

Kernwaarden
Wij laten ons in ons werk leiden door de volgende kernwaarden: persoonlijk, praktisch, bewogen, samenwerken en christelijk. Wij geloven, dat het leven van ieder mens waardevol en kostbaar is. Dat wij in deze mensen moeten investeren vanuit de opdracht onze naasten lief te hebben als onszelf.

dakje met Geef-logo

Our statistics

What we've accomplished together so far:

€ 5.146,34collected
199donations

Registered with

ANBI
KvK:
ANBI:
8181.09.762
Geef:
2145

Also follow us at

Share

Download the Geef app

Appstore logoPlaystore logo