OK
×
Campaigner
Martijn Meier

22 kilometer zwemmen van Groningen naar Appingedam

Zwemtocht voor Stichting Make a Memory

Twee jaar geleden heb ik (Martijn) me inschreven voor de Run van Winschoten van 100 km hardlopen. Helaas is dit niet doorgegaan vanwege de Corona crisis en blessures. Omdat ik daarvoor al een hoop sponsoring heb ontvangen, wil ik graag een nieuw doel voor mezelf stellen. Dat nieuwe doel is het zwemmen van Groningen naar Appingedam, dit is een zwemtocht van in totaal 22 kilometer.

Waarom doe ik dit?

In december 2012 is onze dochter Noa geboren. Tijdens de bevalling heeft Noa zuurstoftekort gehad, waardoor we haar na drie dagen moesten loslaten. Het grootse gemis is er nog elke dag. Dankzij stichting Make a Memory hebben we mooie foto’s als herinnering gekregen waar we nog elke dag naar kijken. Dit is voor ons erg waardevol!

Nog steeds komen kinderen vroegtijdig of na de bevalling te overlijden. Om deze ouders te steunen is stichting Make a Memory opgericht. Make a Memory maakt foto’s van ernstig zieke, terminale en overleden kinderen. De foto’s bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen helpen bij de verwerking van dit grote verlies.

Door het verlies van mijn dochter ben ik gaan sporten als uitlaatklep, dit heeft voor mij geleid tot grootse prestaties, waaronder twee keer de IRONMAN. Ik ben Noa dankbaar voor de kracht die ze mij heeft gegeven om na dit grote verlies toch door te gaan. Ik wil graag iets terug doen voor Noa, maar ook voor alle ouders die nu nog niet weten wat de toekomst gaat brengen.

Daarom wil ik op zaterdag 25 juni geld ophalen voor stichting Make a Memory door van Groningen naar Appingedam te zwemmen (in totaal 22 kilometer).

The campaigners have not yet published any updates.
dakje met Geef-logo
€ 6.580 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of which € 6.575 via Geef.nl
131600%
368

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Who do you like to donate to?
×
Martijn Meier
Martijn Meier

€ 6.575 collected