OK
×

Wandelend de Mont Ventoux op!

Wij zetten ons al een paar jaar in voor Make a Memory. Deze stichting fotografeert ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in opdracht van de ouders, voor een blijvende herinnering en troost.

De fotografen doen dit belangeloos en de foto's kosten niets, daarom is deze stichting afhankelijk van donaties, sponsoren en schenkingen.

Mariska en Sanne hebben gebruik gemaakt van deze stichting. De foto's van onze stilgeboren dochters Tess en Keet zijn een dierbaar bezit.

In april zullen wij met z'n drieën (Mariska, Maartje en Sanne) de Mont Ventoux op klimmen/wandelen om geld op te halen voor de stichting!

 

 

 

 

Make a Memory (Stichting) logo 2

Make a Memory (Stichting)

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.  

Met een landelijk netwerk van ruim 120 professionele fotografen worden thuis of in het ziekenhuis foto’s gemaakt. De ouders ontvangen kort daarna een boekje met vijf afdrukken. Daarnaast ontvangen ouders een USB-stick met dezelfde beelden in hoge resolutie plus alle overige geselecteerde beelden en een brief verklarende dat auteursrechten van de foto's aan hen worden overgedragen.

De foto’s bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. De fotografen werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin technisch en inhoudelijk van de foto’s die ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken.

Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten. Meer informatie vindt u op www.makeamemory.nl 

Wilt u foto's laten maken? Bel 24/7 naar 085.020 40 60. 

More information
dakje met Geef-logo
€ 6.751 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of which € 5.495,50 via Geef.nl
112%
198

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×
Mariska, Maartje, Sanne
Mariska, Maartje, Sanne

€ 5.495,50 collected