OK
×
Campaigner
Chellica Matheu

Vrijwilligerswerk Suriname

Hallo allemaal!

Ik vertrek deze zomer voor 4 weken naar Suriname, waar ik vrijwilligerswerk ga doen. Ik reis samen met de organisatie Projects Abroad. 

Voor deze reis mogelijk te maken heb ik een behoorlijk bedrag aan sponsorgeld nodig. Het zou dus heel fijn zijn als jullie mij hiermee willen helpen! Alle beetjes helpen! 

Alvast bedankt!

X Chellica 

Wij Steunen Kenia logo 2

Wij Steunen Kenia

Stichting Wij Steunen Kenia (WSK) is een stichting die haar thuisbasis heeft in Pijnacker en omstreken. De stichting ondersteunt sinds 2003 basisschool De Mwereni en de lokale bevolking in het zuidoosten van Kenia.

Geld wordt o.a. besteed aan het bouwen van klaslokalen, bouwen en onderhouden van watertanks, opvang van regenwater, schoolmeubilair, aanbieden van microkrediet, geven van maaltijden in droge tijden en het initiëren van ICT –onderwijs en oplossingen bij stroomuitval.

Het streven van WSK is om de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de mensen rond de Mwereni-school te vergroten. Daarnaast is het doel van onze stichting het vergroten en overbrengen van kennis over ontwikkelingsproblematiek bij basisscholen in Pijnacker, Delft e.o., waarvoor wij gastlessen verzorgen.

Onze stichting is kleinschalig en kenmerkt zich door korte lijnen naar de gemeenschap in Kenia en naar de mensen, scholen en organisaties die zich in Nederland inzetten voor de stichting. Wij zijn lid van een overkoepelende organisatie (Tenda Pamoja) voor een goede coördinatie, communicatie en uitvoering van projecten ter plaatse. De stichting heeft ANBI status.

Meer informatie op http://www.wijsteunenkenia.nl/

More information
dakje met Geef-logo
€ 0 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 3.000
0%
0

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Who do you like to donate to?
×