OK
×

Vain’s Bali Dining Café

Vain’s Bali Dining Café

Lieve allemaal,

Deze Crowdfunding is opgezet als zeer bezorgde burger geopend omdat er een hard werkende horeca ondernemer keihard wordt geraakt door de gemeente. De koers die de NL overheid nu vaart inzake deze situatie is onwettig en onder dwang uitgevoerd. Geen enkele geldende wet toont aan dat ondernemer een strafbaar feit heeft gepleegd daar deze de eigen regelgeving binnen het betrijf handteerd en niet in strijd zijn met de grondwet. Onder dwang (Art.3:44) dwingt ondernemer strabare feiten te plegen zoals uitsluiting,discriminatie en een code ter entree om mensen te selecteren op basis van medische informatie.Restaurant Vains in Venlo wordt, net als vele andere ondernemingen, onrechtmatig bedreigd met sluiting van het restaurant met als gevolg verlies van broodwinning voor alle hier werkzame personen en tevens de vernietiging van het volledige levenswerk van de onderneemster. Om de onderneemster en haar personeel te kunnen steunen en sterken in deze uitdagende tijden en zeer onrechtvaardige strijd is ook onze financiële ondersteuning heel hard nodig. Met alleen mooie woorden en goede intenties gaan we dit namelijk niet snel oplossen. Ik hoop dan ook op jullie massale ondersteuning voor restaurant Vain’s. We moeten namelijk ergens gezamenlijk een grens stellen , en die tijd is NU.

Elke Euro die via deze Crowdfunding wordt opgehaald zal aan restaurant Vain’s worden gedoneerd ter compensatie van de derving,omzetverlies en juridische kosten.

Vrijheid is kostbaar. Culinaire en verbindende groet,

Anonymous

€ 25

Today

Anonymous

€ 10

Today

Anonymous

€ 10

Today

Anonymous

€ 5

Yesterday

D. verdijk verdijk

€ 10

Yesterday

K. Bouten

Sterkte! Helden

€ 10

Yesterday

T. Linssen

Jullie zijn topper!

€ 25

Yesterday

Anonymous

€ 25

Yesterday

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
dakje met Geef-logo
€ 2.807 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 100.000
2%
125

donations

41

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: LC Schultheiss

Share

Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
Leif Schultheiss

€ 2.807 collected