OK
×
Campaigner
Nort Hesse

Tour de Handhaving

Om de handhaving van Fortuna Sittard te vieren, fietsen Yelle Tieleman, Joris van Duin en Nort Hesse vanuit Utrecht naar het stadion van Fortuna Sittard. Dit doen ze niet (alleen) voor de lol. 

Omdat het afgelopen jaar een moeilijk jaar is geweest, kunnen wij ons voorstellen dat mensen het financieel zwaar hebben gekregen. We zouden het ontzettend zonde vinden als supporters van Fortuna Sittard gedwongen worden hun seizoenkaart niet te verlengen om geld te moeten besparen. Daarom vragen wij iedereen om een donatie te doen zodat wij zo veel mogelijk mensen volgend jaar weer naar het stadion kunnen krijgen.

Fortuna Sittard heeft officieel bevestigd deze actie een warm hart toe te dragen en ons hierbij te ondersteunen, waarvoor grote dank! Zodra de fietstocht erop zit, dragen wij het volledige gedoneerde bedrag aan Fortuna Sittard over, waarna zij de verdeling van de seizoenkaarten op zich zullen nemen.

Fortuna SC TV zet onze actie tijdens de eerstvolgende uitzending in de spotlight. Vanaf vrijdag 21 mei 19:00uur is deze te bekijken op het YouTubekanaal van FortunaSC. En de kans is groot dat je ons nog een keer ziet in de uitzending daarna, en dan is onze aankomst in Sittard het onderwerp.

Heel erg bedankt voor jullie donatie. 

D. palmen Palmen

Succes heren

€ 10

Today

W. Biermans

Veel succes mannen! Samen nao veure 💛💚

€ 10

Today

T. Beckers

€ 25

Today

R. Thijssen

Same nao veure, same nao 2021/2022 💪💛💚

€ 15

Yesterday

T. Wetzels

Come on boys

€ 5

Yesterday

G. Bisschops

Nao veure

€ 15

Yesterday

I. Lemmens

€ 10

Yesterday

J. Stijfs

€ 5

Yesterday

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
dakje met Geef-logo
€ 4.155 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 5.000
83%
179

donations

26

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: N Hesse

Share

Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
Nort Hesse

€ 4.155 collected