OK
×
Campaigner
John Huf

Ter ere van Remco Hokke

Ter ere van Remco Hokke* (Delen is lief)

Na het plotselinge overlijden van Remco Hokke op 22 juli 2021 werd goed zichtbaar hoeveel harten hij in zijn te korte leven heeft geraakt. Naast het verdriet is er vooral veel liefde. Dat is hartverwarmend. 

Remco was een Vlaardinger, een trotse bewoner van de VOP-wijk. Als chefkok vond hij het belangrijk dat iedereen, ongeacht het budget, goed en gezond kan eten en daar zette hij zich voor in. Ook op andere fronten stond hij altijd klaar om een goede daad of blijk van waardering te verrichten. Al was het maar een typisch Remco grapje waardoor de zon weer even voor je doorbrak. 

*Crowdfunding voor eerbetoon*Om Remco te eren, is het plan ontstaan om met zoveel mogelijk mensen een bronzen schub te laten maken voor op het Haringbeeld aan de Westhavenkade. Zijn oudste zoon heeft laten weten dat hij dit enorm zou waarderen en heeft een tekst gekozen: Papa, met daaronder ‘A La Remco’. 

Een schub kost €100,-. Dat bedrag hebben we vast zo bij elkaar, maar we zamelen graag meer in voor zijn zoon Damian en zoontje Senna. Zodat zij op eigen initiatief nog iets moois kunnen kopen of doen in naam van de onuitputtelijke liefde van en voor hun vader. Ons streefbedrag is daarom €1.000,- 

We weten dat veel mensen iets willen doen. Daarom hopen we dat wie Remco lief heeft gehad minimaal €1,- wil doneren. Als honderd mensen een euro storten, hebben we in ieder geval die schub met elkaar voor elkaar! Hoe mooi zou dat zijn?! 

In november willen wij het bedrag laten uitkeren, de schub laten maken en het (eventueel) resterende bedrag aan zijn zoons schenken. 

 

Hartelijk bedankt voor jouw liefdevolle bijdrage!

Namens John Huf en Britt Planken

M. Kraan

Sterkte voor zijn nabestaanden!

€ 10

Today

Anonymous

€ 5

Today

N. Zonne

€ 100

Yesterday

T. heck Heck

€ 25

3 days ago

Anonymous

€ 10

3 days ago

Anonymous

€ 10

3 days ago

S. van Ginkel-Tempelaar

€ 10

3 days ago

Anonymous

€ 5

3 days ago

1
2
3
4
5
6
7
8
dakje met Geef-logo
€ 685 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 1.000
of which € 680 via Geef.nl
68%
58

donations

68

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: J.P.W. HUF

Share

Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
John Huf

€ 680 collected