OK
×

school helpt school

Na de herfstvakantie is op het Dollard College te Winschoten i.k.v. burgerschapskunde een actie voor Togo van start gegaan! De bedoeling is om in contact te komen met leerlingen van een vergelijkbare school in een arm en zeer afgegen gebied in Togo en te proberen hun mogelijkheden voor een goede toekomst te vergroten.
Doel is allereerst een nieuw (golfplaten) dak op de 2 gebouwtjes en betere schoolbanken te realiseren. Misschien dat ook nog enkele leerlingen een soort beurs kunnen krijgen om verder te studeren? Ook zal er gecorrespondeerd worden door Nederlandse leerlingen met leerlingen daar, in het Frans dus...! Zo zal er een persoonlijke band ontstaan.

Vanaf nu zullen DC-klassen op allerlei manieren proberen geld in te zamelen. De actie eindigt in februari met een actieweek, waarin presentaties plaatsvinden én de uiteindelijke opbrengst bekend wordt gemaakt.

Iedereen kan meehelpen met deze fantastische actie en zo de  jongeren in Togo een goede toekomst te bieden!

Support Stichting Tomoka Support, in this campaign and join as a team member!

deelnemen actie Participate in this campaign
dakje met Geef-logo
€ 35 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 1.000
3%
3

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×