OK
×

Doneer nu en steun de strijd tegen kanker bij huisdieren

 

Kom samen met Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn en Hill's Pet Nutrition in actie tegen kanker bij huisdieren. 

In november vragen Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn en Hill's Pet Nutrition aandacht voor kanker bij huisdieren. Kanker bij huisdieren komt helaas veel voor. Gelukkig kan kanker in een groot aantal gevallen behandeld worden of kan de kwaliteit van leven voor het dier verbeterd worden. 

Een vroege diagnose is cruciaal voor kankerpatiënten. Met jaarlijkse gezondheidscontroles kunnen ernstige ziekten zoals kanker eerder opgespoord worden, wat de kans op een lang en gezond leven voor je huisdier vergroot. De stichting wil daarom meer aandacht voor preventieve zorg en wil huisdiereigenaren motiveren om minimaal één keer per jaar met hun dier naar de dierenarts te gaan voor een gezondheidscontrole.  

Voor gezinnen met een laag inkomen kan de dierenartsrekening een grote financiële zorg zijn. Daarom zamelen we gedurende de maand november geld in om basisonderzoeken naar kanker mogelijk te maken voor huisdieren in minima huishoudens en deze huisdieren een eerlijke kans te geven in de strijd tegen kanker. De ontvangen donaties komen volledig ten goede aan preventieve zorg en de onderzoeken naar kanker. Iedereen die in de maand november heeft gedoneerd, heeft als dank een Pet Cancer Awareness lintje ontvangen. De lintjes waren exclusief voor donateurs in de maand november, maar je kunt deze actie ook na november nog steeds steunen met een donatie. 

Wij willen de campagne 'Kom in actie tegen kanker bij huisdieren' vanaf nu jaarlijks in de maand november laten terugkeren. Dus noteer het vast in jouw agenda voor 2024 en bewaar je lintje, zodat je ook volgend jaar weer jouw steun voor deze campagne kunt uitdragen. 

Video Campagne 'Kom in actie tegen kanker bij huisdieren'

 

The campaigners have not yet published any updates.
dakje met Geef-logo
€ 5.541 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 10.000
of which € 541,81 via Geef.nl
55%
45

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×