OK
×
Campaigner
Tonnie van Wijk

Operatie Sadik

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tonnie van Wijk en samen met mijn man Kees doen we al ruim 17 jaren mee aan de kerstactie van Pax Kinderhulp, zij geven kinderen die het thuis niet makkelijk hebben (financieel of emotioneel) de kans om ze een onvergetelijke ervaring te geven en onbezorgd te genieten.

De kinderen komen met een bus naar Nederland en worden per tweetal in een gastgezin geplaatst.

De laatste actie die plaats vond was in 2019/2020. Dat jaar waren wij gastgezin voor Sadik en Jasmin, wat een geweldige tijd hebben wij met deze leuke, lieve en energieke jongens gehad! Sporten, rennen, fietsen; onvermoeibaar!

Geschrokken en verdrietig lazen we dan ook het bericht op Whatsapp deze week. Sadik, tijdens de actie 10 jaar en nu dus inmiddels 12 jaar, heeft een tumor in zijn been. Buiten de zorgen die de ouders hebben om de gezondheid van hun kind, is het helaas in Bosnië in de gezondheidszorg niet zo geregeld als bij ons in Nederland. De operatie gaat rond de  € 3000 kosten, dat is voor hen een bedrag wat niet op te brengen is. Beide ouders zijn werkeloos en ook familie en vriendenkring zijn niet in staat om dit bedrag te vergaren. Wat zou het een zorg minder zijn als de ouders zich niet druk hoeven te maken over de financiën, want de zorgen om de gezondheid van hun kind is al zwaar genoeg. Wat zou het geweldig zijn als wij door deze doneeractie met elkaar kunnen zorgen dat deze operatie gerealiseerd kan worden. Wij kijken ernaar uit om hem te kunnen gaan bezoeken en dat we dan die spontane, lieve, rennende jongen weer in onze armen kunnen sluiten. 

Ieder bedrag is welkom! ook veel kleine beetjes maken het verschil!

Mochten er vragen zijn dan ben ik natuurlijk bereid die te beantwoorden, ik ben bereikbaar per mail : kvwijk@kabelfoon.nl

Voor nu, kruizen wij onze vingers en hopen dat we in ieder geval de financiële zorgen weg kunnen nemen.   

Hartelijke groet,

Tonnie en Kees van Wijk

M. Khwakaram

€ 20

Today

M. Berkovic

€ 100

Today

Anonymous

€ 25

Today

Anonymous

€ 29

Yesterday

Anonymous

€ 25

Yesterday

Anonymous

€ 10

Yesterday

Anonymous

€ 50

Yesterday

R. Staal

€ 25

Yesterday

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
dakje met Geef-logo
€ 3.145 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
104%
129

donations

22

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: C.J.M. van Wijk

Share

Who do you like to donate to?
×
Tonnie  van Wijk
Tonnie van Wijk

€ 3.145 collected