OK
×

Help je ons met de knie-operatie van Prince?

Wat een snoetje he?

Prince is een leuk Boomer reutje, van 9,5 jaar oud.Wegens privé-omstandigheden verblijft Prince bij ons en gaan wij t.z.t. op zoek naar een leuke nieuwe eigenaar.

Maar, Prince blijkt een probleem met zijn knie (Patella Luxatie) te hebben dat met een operatie verholpen moet worden om Prince in de toekomst zonder pijn te kunnen laten lopen.

Dit is voor ons een vrij kostbare operatie, vandaar dat wij de hulp inroepen van lieve dierenvrienden om het totaalbedrag van € 1.400,-- bij elkaar te krijgen.

Wil je Prince (en ons) steunen? Heel hartelijk bedankt!

Team Dierenasiel Zwolle

Dierenasiel Zwolle
09-12-2023 17:27

Beste Prince fans,Even een kleine update. Prince moest ook een gebitsreiniging ondergaan en verblijft vanaf die tijd in een liefdevol gastgezin. Dit is wat het gastgezin over hem schrijft:Prince gaat hartstikke goed! Hij is in zijn geheel een superblij en braaf hondje. Doof, dat wel. Ik denk dat hij vooral heel erg goed gedijt op een warm mandje, dus hopelijk knapt hij na de operatie vlot op zodat hij snel een echt thuis kan krijgen.We zijn er nog niet met het bedrag van de operatie, maar hij staat al wel ingepland. Maandag 11 december wordt Prince geopereerd. Hij wordt door het gastgezin weggebracht en mag daarna ook weer fijn bij hun thuis bijkomen en revalideren. Zodra er meer bekend is houden we jullie op de hoogte!

dakje met Geef-logo
€ 1.205 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 1.400
86%
70

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×
Dierenasiel Zwolle
Dierenasiel Zwolle

€ 1.205 collected