OK
×
Campaigner
Aylin Gumussu

Nazmiye terug naar bulgarije

Hallo lieve mensen,

 

Waar zal ik beginnen dit is namelijk niets voor mij om zomaar een doneer actie te starten. Maar dit greep mij toch heel erg aan.

 

Nazmiye komt oorspronkelijk uit bulgarije, zij is hierheen gekomen om te werken ‘ een beter leven zoals zij het noemen ‘ helaas is Nazmiye al een tijdje ziek ‘ kanker ‘ een gemene ziekte. Even dacht nazmiye dat het goed met haar zou komen en ze weer vollop van het leven kon gaan genieten. Helaas is dit toch veranderd en heeft ze verschrikkelijk nieuws gekregen, namelijk dat ze is uitbehandeld. Doktors kunnen niks meer voor haar betekenen. Nazmiye heeft moeite met de taal en om daarnaast ook nog ongeneeslijk ziek te zijn lijkt en is verschrikkelijk! Geen familie om haar heen of vrienden waar ze steun bij kan zoeken.

 

Wij hebben nazmiye een tijd geholpen en bijgestaan in taal, afspraken met het ziekenhuis en financieel. Nazmiye gaf ons aan dat ze 1 wens heeft en dat is terug naar bulgarije om bij haar kinderen en kleinkinderen te zijn. Ze wil in haar eigen land met familie haar laatste tijd doorbrengen. Wat wij begrijpen dat zou iedereen willen toch?

 

Wij vragen niet veel, wij zouden super blij zijn om Nazmiye naar bulgarije te kunnen sturen & haar steun mee te geven door een donatie!

 

Elke bijdrage telt, wij hebben geen doel, ons doel is nazmiye met haar kinderen te verenigen en haar rust gunnen. Want veel heeft ze niet en Hoe mooi zou het zijn om haar financieel steun mee te geven zodat ze even geen zorgen heeft!

 

Samen staan we sterk 💪🏻

Laten we deze mevrouw nog wat moois van het leven meegeven, en dat is steun.

 

Alvast Bedankt allemaal

E. Emir Bocutcu

€ 10

Today

Anonymous

€ 10

Today

D. Aydin

€ 10

Yesterday

M. Meric

€ 50

Yesterday

Anonymous

€ 20

Yesterday

G. Yesil

€ 300

Yesterday

G. Yigit

€ 10

Yesterday

Anonymous

€ 10

Yesterday

1
2
3
4
5
6
7
8
9
dakje met Geef-logo
€ 2.230 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
223%
72

donations

46

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:

Share

Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
Aylin Gumussu

€ 2.230 collected