OK
×

Latrines voor Avégamé, Togo

Het kleine dorpje Avégamé kende tot 2 jaar terug geen watervoorziening. Sinds 2 jaar is er een put met schoon water. Maar er is ook géén sanitair, laat staan elektriciteit. Voor de gezondheid van de kinderen is het heel belangrijk dat er latrines komen. Nu doet iedereen zijn behoefte in het veld , met allerlei onhygiënische gevolgen....., veel kinderen zijn ziek en hebben wormen. We willen dus heel graag vlakbij de school latrines bouwen, ook omdat de waterput daar in de buurt is en op school lessen in hygiëne gegeven kunnen worden.

Dit was de situatie vorig jaar! Intussen is er een latrineblok gebouwd!!! En de bevolking is razend enthousiast, iedereen wil zoiets in de buurt hebben. de kinderen krijgen les in handenwassen en 2 dames zijn verantwoordelijk voor het schoonhouden van de latrines We willen dus graag meer bouwen! Helpt u mee? We maken daar echt verschil.

Anonymous

€ 10

06-02-2015

dakje met Geef-logo
€ 10 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 2.000
0%
1

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Who do you like to donate to?
×