OK
×

Jubileumjaar stomaatje

Hey,

ik ben Marijke en een van de teamleden van de facebookgroep Stomaatje en vrijwilliger bij stoma.nl. Dit jaar is een jubileumjaar voor stomaatje. Een facebookgroep die mensen samenbrengt om over hun kwalen, stomazorg , en ook om over diverse moeilijkheden die we tegenkomen op ons pad als stomadragers samen te kunnen praten. Dit jaar worden diverse initiatieven genomen om de leden te bedanken en ondanks de Corona wordt normaal elk jaar een zwembad georganiseerd. Nu in dit jubileumjaar zal dit waarschijnlijk niet doorgaan. Het is een jaarlijks gebeuren omdat niet iedere patiënt zich zomaar wil blootgeven met een stoma. Dit jaar wordt een magazine opgemaakt om het jubileum te vieren.

Stomaatje (Stichting) logo 2

Stomaatje (Stichting)

Informatievoorziening vinden wij heel erg belangrijk, op een open en positieve manier. We willen laten zien dat een stoma een hele mooie oplossing kan zijn voor als je heel ziek bent, en de mythe weghalen dat het vies is en alleen voor oude mensen. Het is en blijft een heftig iets, maar het is niet het einde van de wereld en er valt goed mee te leven! Stichting Stomaatje probeert het taboe rondom stoma's te doorbreken en het onderwerp een positieve boost te geven.

More information
dakje met Geef-logo
€ 50 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 5.000
1%
1

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×