OK
×

#ikgeefomje

Lieve familie, vrienden, collega’s en kennissen,

Ieder jaar probeer ik met een sportieve uitdaging geld in te zamelen voor een goed doel.

Vorig jaar heb ik de 4-daagse gelopen voor het KWF. Dit jaar was mijn plan om zondag 18 oktober de Marathon van Amsterdam te lopen, maar zoals jullie weten gaat die helaas niet door.

Toch heb ik besloten om de marathon te gaan lopen, op dezelfde datum maar dan op een door mezelf uitgestippelde route in Mijdrecht. Belangrijke motivatie hierbij is dat ik met het sponsorgeld een aantal mensen in mijn omgeving in het zonnetje kan zetten en ze zo laat weten dat ze er niet alleen voor staan.

Ik heb mijn actie #ikgeefomje genoemd en die staat dit jaar voor mij centraal in 3 thema’s die helaas nog veel te vaak voorkomen: kanker, eenzaamheid & seksueel misbruik. De 3 onderwerpen staan “symbool” voor de 3 kruisen in het wapen van Amsterdam. Op deze manier komt de marathon van Amsterdam er toch in terug en hoop ik dat het een bijdrage levert aan het “doorkruisen” van deze nare thema’s.

Zo wil ik met jullie donaties een aantal mensen een bloemetje sturen waarvan ik weet dat ze soms eenzaam zijn, zeker nu in deze tijd.

Ook wil ik een welverdiend bloemetje sturen naar mensen in mijn omgeving die vechten tegen kanker en nog steeds hopen op die extra bonus tijd. Ik kan me nog heel goed herinneren hoe blij mijn mams daar vorig jaar van werd als ze een bloemetje kreeg.

Tenslotte wil ik heel graag een bijdrage leveren aan de kosten voor de noodzakelijke behandeling van iemand die uiteindelijk de moed heeft gevonden om hulp te zoeken na lang seksueel misbruik. Ook dat is een onderwerp dat helaas veel te vaak voorkomt, maar nooit meer zou mogen bestaan!

Als er dan nog geld overblijft maak ik het over naar het goede doel van de marathon van Amsterdam: de stichting Cancer Center Amsterdam die het geld investeert in toponderzoek en in de meest geavanceerde apparatuur voor diagnose en behandeling van kanker.

Ik hoop dat ik jullie kan motiveren om een kleine bijdrage te leveren aan mijn actie #ikgeefomje

 

H. van Hegelsom

Hoi Nicole. Jouw doorzettingsvermogen kennende van de 4 daagse gaat je ook dit lukken. Succes. Har en Truus

€ 25

20-10-2020

M. Kijlstra

€ 15

18-10-2020

Anonymous

€ 10

18-10-2020

S. van Hegelsom

Mams zou trots op jou zijn en je ook een 🌷willen geven. Jij kunt het 💪❤️

€ 100

17-10-2020

J. Coenen

Nicole jij bent een toppertje😍💪

€ 15

17-10-2020

K. Schepers

Succes morgen, Nicole! Mooi initiatief!

€ 25

17-10-2020

Anonymous

€ 25

17-10-2020

A. V

Heel veel succes. Respect!

€ 100

16-10-2020

1
2
3
4
5
6
7
8
dakje met Geef-logo
€ 1.285 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
257%
58

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: NAM van Hegelsom

Share

Who do you like to donate to?
×
Nicole van Hegelsom
Nicole van Hegelsom

€ 1.285 collected