OK
×

Ik steun Rijndam Revalidatie tijdens de Maastunnelloop

Steun de Vrienden van Rijndam tijdens de BDO Maastunnelloop!

De Stichting Vrienden van Rijndam Revalidatie is voor het tweede jaar op een rij als het goede doel gekozen van de BDO Maastunnelloop. We hopen dat jij je deelname aan de Maastunnelloop extra betekenis wil geven door een donatie te doen aan de Vrienden van Rijndam of door samen met vrienden, collega's of je businessteam in actie wil komen voor Rijndam en je te laten sponsoren met een eigen geefpagina 

Meedoen wil iedereen, maar wat als dit niet vanzelf gaat? Veel kinderen bij Rijndam Revalidatie worden dagelijks geconfronteerd met hun beperking en moeten hard werken om ' gewoon' mee te kunnen doen in vergelijking met leeftijdsgenootjes zonder een beperking. ​Sporten en spelen is voor hen niet altijd even vanzelfsprekend.

Kijk naar bijgaand filmpje en raak geinspireerd door de kinderen bij Rijndam die gewoon mee willen doen: https://www.youtube.com/embed/jgGLChKlLf8?feature=oembed

Je kunt je inschrijven voor de loop via de link: https://www.epicruns.nl/maastunnelloop/ 

De opbrengst van de Maastunnelloop zal door de Vrienden van Rijndam besteed worden aan interactief sport- spel,- en oefenmateriaal, waarmee kinderen nog beter (en leuker!) kunnen revalideren.

avatarBe the first!

Jump-start Vrienden 's campaign with your donation!

hart Donate now
dakje met Geef-logo
€ 0 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 5.000
0%
0

donations

110

days left

hart Donate now

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×