OK
×
Campaigner
Arjan Smits

Hittetherapie geeft Linda hoop.

Op 18 februari is bij mijn partner Linda Zeelenberg (44) uitgezaaide dikke darmkanker ontdekt. De diagnose is ongeneeslijk ziek, waarbij chemotherapie levensverlengend kan werken.

Via een kennis met precies dezelfde ziekte en diagnose kwamen we achter de behandeling Hyperthermie die naast de chemokuur kan worden gegeven. Bij deze persoon heeft deze combinatie er voor gezorgd dat de diagnose van ongeneeslijk is veranderd naar operatief. Deze therapie is de enige hoop op genezing.

De therapie (www.hyperthermie.info) waarbij een deel van het lichaam dat ziek is wordt verwarmd tussen de 40 en 45 graden. Gezonde cellen (behalve de hersenen) zijn bestand tegen deze temperatuur, maar kankercellen worden hierdoor aangetast. Een deel van de kankercellen gaat dood door hyperthermie of zijn gevoeliger voor de chemotherapie.

Deze methode is in wetenschappelijk onderzoek al bewezen bij bijvoorbeeld baarmoederhals- en huidkanker, maar nog niet bij het type dat Linda heeft. Hierdoor wordt voor deze situatie de behandeling (2x per maand van 295 euro per behandeling) niet vergoedt.

Op 20 april is Linda haar verjaardag en hoopt ze 45 jaar te worden. Wilt u Linda helpen om deze behandelingen betaalbaar te maken en een sprankje hoop te geven? Elke gift hoe klein ook is van Harte welkom! Alvast heel veel dank!  

T. Noory

€ 25

Today

A. Snaphaan

€ 25

Today

J. Alleman

€ 35

Today

Anonymous

€ 10

Today

Anonymous

€ 25

Today

Anonymous

€ 50

Today

M. Vijverberg

Heel veel sterkte gewenst Linda. Hopelijk werkt de hittetherapie ook voor jou.

€ 10

Today

N. Collier

€ 10

Today

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
dakje met Geef-logo
€ 3.060 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
259%
88

donations

18

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: L.M. Zeelenberg

Share

Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
Arjan Smits

€ 3.060 collected