OK
×

Help Annemarie weer leven

Lieve donateurs,

BELANGRIJKE UPDATE --> we hebben ons streefbedrag moeten verhogen.

De afgelopen maanden heeft u Annemarie geholpen om op het streefbedrag van €90.000 te komen. Dit is gelukt! Hier willen wij u graag hartelijk voor bedanken.

De afgelopen tijd heeft Annemarie contact gehad met verschillende teams in Barcelona. Zeer recent contact met de artsen deed het team schrikken van de ernst van de situatie. Annemarie is tot niks meer in staat en eigenlijk al te ziek om de reis naar Spanje te maken. Het gaat dermate slecht met Annemarie dat er meerdere operaties nodig zijn om haar rug enigszins te stabiliseren.

Meerdere operaties

Er is al wat beeldvorming vanuit Nederland opgestuurd waaruit is gebleken dat de situatie buitengewoon ernstig is. Hoogstwaarschijnlijk zal de hele wervelkolom vast moeten worden gezet. En omdat haar situatie te ernstig is voor een aantal keren op en neer naar Barcelona, wil haar behandelend arts twee operaties kort na elkaar uitvoeren, zodat ze er tussentijds kan blijven. In dat geval is er meer geld nodig. 

Daar hangt een prijskaartje van ruim €210.000 aan. Alles zal dus in een reis moeten plaatsvinden.

We moeten de crowdfunding nu met volle vaart doorzetten om het benodigde bedrag binnen te halen.

Dus als u Annemarie wilt helpen met de donatie, door dit te delen of een actie dan zou dat heel fijn zijn.

 

Lieve pagina- bezoekers,

Ik ben een jonge vrouw, maar voel me vaak stokoud

“Ik ben een sociale, optimistische jonge vrouw die door mijn progressieve aandoening een hoop moet laten. Eigenlijk moet ik álles laten. Mijn hobby’s zijn lekker de natuur in, met dieren bezig zijn, autorijden, bordspelletjes spelen en heerlijk op een terrasje zitten met vrienden. Dit is sinds begin 2022 allemaal niet meer mogelijk. Ik lig hele dagen op bed in een stille donkere kamer, met zo min mogelijk prikkels van de buitenwereld.”

CCI/AAI en instabiliteit van de gehele wervelkolom

Annemarie heeft de ziekte cci/aai, een ernstig invaliderende ziekte met toenemende klachten. Haar zenuwgestel raakt steeds meer overprikkeld omdat haar nek en rugwervels instabiel zijn. Dit betekent dat de wervels heen en weer verschuiven over haar gehele wervelkolom. Dit beschadigd de zenuwen en de hersenstam met alle gevolgen van dien.

Stille donkere kamer

Zo kan zij geregeld niet op woorden komen, is ze vergeetachtig en herkent ze zelfs bekenden soms niet meer. Annemarie ligt met sterk verzwakte spieren op bed in een prikkelarme donkere kamer. Geluid, geur, licht en aanraking kan ze bijna niet verdragen. Komen deze prikkels te heftig binnen, dan zijn spasmen, ademstops en wegrakingen het gevolg en wordt Annemarie nog zieker van elke prikkel.

Levensreddende operatie Barcelona en crowdfunding

Annemarie gaat steeds verder achteruit en het vooruitzicht als er niets gebeurd is desastreus. Ze moet zo snel mogelijk geholpen worden.

Op dit moment is de enige aangetoonde effectievebehandeling van Annemarie’s ziektebeelden een fusie operatie. Hierbij worden de extreme beweeglijkheid in nek en rug weggenomen en dus ook haar klachten. Deze operatie is levensreddend en wordt verdeeld over minstens twee operaties. 

Hulp van lieve medemensen

Echter zijn er wereldwijd maar een handvol artsen hierin gespecialiseerd en moet zij dus afreizen naar Barcelona, waarvoor de zorgverzekeraar helaas geen vergoeding afgeeft. Dit betekent dat zij aangewezen is op hulp van jullie, van lieve medemensen die wat willen doneren, zo hopen wij samen bij ons doelbedrag te komen van €210.000,-

Binnen dit bedrag zitten de kosten voor de operaties, (vlieg)reis, aanvullende onderzoeken, verblijf in het zorghotel en na-controles inbegrepen.

Op onze website is er meer informatie beschikbaar over de stichting, financiën, deze aandoening en meer:

www.helpannemarieweerleven.nl

Je kunt ook lid worden van de facebookpagina 'Help Annemarie weer leven'. 

Dank u wel voor uw bijdrage aan Annemarie haar leven ❤️ 

Bankgegevens van de stichting

NL80 RABO 0197 7683 26

T.N.V. Stichting Ann on top again

Donaties rechtstreeks worden handmatig toegevoegd en bijgewerkt op GEEF en website. Er is ook een Engelse GofundMe, donaties daaruit worden handmatig toegevoegd aan Geef en website.

Let op: als je via GIVT geeft (via de GIVT-knop hieronder), zie je jouw gift niet direct terug op de pagina. Het bedrag wordt een keer per dag aangepast. 

Stichting Ann on top again
22-03-2024 05:07

Lieve donateurs,

 

De afgelopen maanden heeft u Annemarie geholpen om op het streefbedrag van €90.000 te komen. Dit is gelukt! Hier willen wij u graag hartelijk voor bedanken.

 

De afgelopen tijd heeft Annemarie contact gehad met verschillende teams in Barcelona. Zeer recent contact met de artsen deed het team schrikken van de ernst van de situatie. Annemarie is tot niks meer in staat en eigenlijk al te ziek om de reis naar Spanje te maken. Om helemaal duidelijk te krijgen hoe ernstig haar wervels verschuiven, is het echter noodzakelijk dat zij binnenkort toch afreist naar Spanje voor onderzoeken.

Er is al wat beeldvorming vanuit Nederland opgestuurd waaruit is gebleken dat de situatie buitengewoon ernstig is. Hoogstwaarschijnlijk zal de hele wervelkolom vast moeten worden gezet. Daar hangt echter wel een prijskaartje van ruim €200.000 aan. We moeten de crowdfunding nu met volle vaart doorzetten want over een maand staan de onderzoeken al gepland en dan moet het geld er zijn.

De kans is groot dat het artsenteam het daarna niet meer veilig acht om terug te reizen naar Nederland.

 

Dus als u Annemarie wilt helpen met de donatie, door dit te delen of een actie dan zou dat heel fijn zijn.

Stichting Ann on top again
19-03-2024 09:18

Het is weer tijd voor een update. We hebben het streefbedrag bijna rond, dat is fantastisch! Nog een klein beetje te gaan, dus mocht u nog mensen kennen die willen helpen, heel graag.

 

In april gaat Annemarie voor de vervolg onderzoeken naar Barcelona en daar zal ook het gesprek met de arts plaatsvinden.

Gezien het met Annemarie niet goed gaat zijn we nog in overleg of zij mag blijven om direct daarna de operatie te kunnen inplannen.

Dat is nog even spannend. Een tweede reis wordt erg zwaar en belastend.

Duimen jullie mee?

We houden jullie op de hoogte via Facebook.

Stichting Ann on top again
20-02-2024 11:40

Beste en lieve donateurs,

Hier even een berichtje van mij. Wat is er de afgelopen 2 maanden enorm veel gedoneerd, allemaal dankzij jullie! Vanuit de grond van mijn hart, dank jullie wel dat jullie bijdragen aan een voor mij beter leven ❤️

Dankzij de colomn in het Nederlands Dagblad door Annemarie van Heijningen hebben we zo ontzettend veel opgehaald.

Er moet nog een beetje, maar er is zoveel hoop die ineens dichterbij komt.

Super bedankt allemaal, zonder jullie was dit niet mogelijk. Op naar het andere beetje.

 

Mochten jullie nog ideeën hebben, of via jullie eigen netwerk nog ideetjes hebben om ergens mensen bereid te vinden een donatie te doen, ontzettend graag! 🙏🏻

Wil je mij verder volgen kan dit via onze Facebook pagina:

https://m.facebook.com/profile.php/?id=100083046715590

 

Blessings 💙😊

Annemarie

Stichting Ann on top again
11-12-2023 07:11

Dag lieve donateurs,

Even een update, want wat zitten we al op een mooi bedrag! Al meer dan 20.000,-

Mede dankzij uw hulp!

We zijn enorm dankbaar en blij met deze donaties.

Het is weer een stapje dichterbij de operatie voor Annemarie, Barcelona komt een stukje dichterbij voor haar, en daarmee dus ook weer zicht op een toekomst.

Onder onze donateurs zijn vast ook mensen die willen helpen de crowdfunding nog verder een boost te geven of acties en evenementen te bedenken om Annemarie te helpen nog meer centjes op te halen.

In Goes, waar Annemarie woont, is ook een oproep gedaan voor 10 collectanten. Met toestemming van gemeente Goes en Middelburg mogen wij collecteren als Stichting. Mocht je mee willen helpen stuur ons dan een mailtje.

Je kunt ons mailen naar:

helpannemarieweerleven@gmail.com

 

Alvast bedankt!

dakje met Geef-logo
€ 110.290 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 210.000
of which € 79.408,42 via Geef.nl
52%
2290

donations

1350

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: Stichting Ann on top again

Share

Who do you like to donate to?
×