OK
×

Help Annemarie weer leven

Lieve pagina- bezoekers,

Annemarie heeft uw hulp hard nodig. Dus dank dat u hier bent. 

Annemarie is een sociale, optimistische jonge vrouw die door haar progressieve aandoening een hoop moet laten.Haar hobby’s zijn lekker de natuur in, met dieren bezig zijn, autorijden en heerlijk op een terrasje zitten met haar vrienden. Helaas is dit sinds begin dit jaar allemaal niet meer mogelijk en ligt zij hele dagen op bed in haar slaapkamer, met zo min mogelijk prikkels van de buitenwereld.

Door het zeldzame Ehlers Danlos Syndroom staat Annemarie’s leven op de kop. Dit is een aandoening die ervoor zorgt dat het lichaam te soepel is, gewrichten te flexibel zijn en zelfs organen niet goed functioneren. Een zeldzame complicatie hiervan die CCI/AAI heet. (Cranio Cervicale Instabiliteit) en AAI (Atlanto Axiale Instabiliteit)

Bij Annemarie uit dit zich in ernstige instabiliteit van haar schedel, hals- en borstwervels.

Deze instabiliteit zorgt voor verdrukking van belangrijke structuren zoals de hersenstam, ruggenmerg en zenuwen, wat er voor zorgt dat zij spierzwakte heeft over haar hele lichaam, haar ademhaling geregeld weg valt en haar hersenen beïnvloed worden. Zo kan zij geregeld niet op woorden komen, is ze vergeetachtig en herkent ze zelfs bekenden soms niet meer.

Op dit moment is de enige aangetoonde effectieve behandeling van Annemarie’s ziektebeelden een fusie: hierbij wordt in haar geval de schedel tot midden op haar rug vastgezet door middel van platen, staven en schroeven. Dit om de extreme beweeglijkheid weg te nemen en dus ook haar klachten.

Echter zijn er wereldwijd maar een handvol artsen hierin gespecialiseerd en moet zij dus afreizen naar Barcelona, waarvoor de zorgverzekeraar helaas geen vergoeding afgeeft. Dit betekent dat zij aangewezen is op hulp van jullie, van lieve medemensen die wat willen doneren, zo hopen wij samen bij ons doelbedrag te komen van €90.000,-

Binnen dit bedrag zitten de kosten voor de operatie, vliegkosten, aanvullende onderzoeken, verblijf in het zorghotel en na-controles inbegrepen.

Op onze website is er meer informatie beschikbaar over de stichting, financiën, deze aandoening en meer:

www.helpannemarieweerleven.nl

Je kunt ook lid worden van de facebookpagina 'Help Annemarie weer leven'. 

Dank u wel voor uw bijdrage aan Annemarie haar leven ❤️ 

Gegevens: 

NL80 RABO 0197 7683 26

T.N.V. Stichting Ann on top again

Donaties rechtstreeks worden handmatig toegevoegd en bijgewerkt op GEEF en website.

Let op: als je via GIVT geeft (via de GIVT-knop hieronder), zie je jouw gift niet direct terug op de pagina. Het bedrag wordt een keer per dag aangepast. 

Stichting Ann on top again
Yesterday 11:40

Beste en lieve donateurs,

Hier even een berichtje van mij. Wat is er de afgelopen 2 maanden enorm veel gedoneerd, allemaal dankzij jullie! Vanuit de grond van mijn hart, dank jullie wel dat jullie bijdragen aan een voor mij beter leven ❤️

Dankzij de colomn in het Nederlands Dagblad door Annemarie van Heijningen hebben we zo ontzettend veel opgehaald.

Er moet nog een beetje, maar er is zoveel hoop die ineens dichterbij komt.

Super bedankt allemaal, zonder jullie was dit niet mogelijk. Op naar het andere beetje.

 

Mochten jullie nog ideeën hebben, of via jullie eigen netwerk nog ideetjes hebben om ergens mensen bereid te vinden een donatie te doen, ontzettend graag! 🙏🏻

Wil je mij verder volgen kan dit via onze Facebook pagina:

https://m.facebook.com/profile.php/?id=100083046715590

 

Blessings 💙😊

Annemarie

Stichting Ann on top again
11-12-2023 07:11

Dag lieve donateurs,

Even een update, want wat zitten we al op een mooi bedrag! Al meer dan 20.000,-

Mede dankzij uw hulp!

We zijn enorm dankbaar en blij met deze donaties.

Het is weer een stapje dichterbij de operatie voor Annemarie, Barcelona komt een stukje dichterbij voor haar, en daarmee dus ook weer zicht op een toekomst.

Onder onze donateurs zijn vast ook mensen die willen helpen de crowdfunding nog verder een boost te geven of acties en evenementen te bedenken om Annemarie te helpen nog meer centjes op te halen.

In Goes, waar Annemarie woont, is ook een oproep gedaan voor 10 collectanten. Met toestemming van gemeente Goes en Middelburg mogen wij collecteren als Stichting. Mocht je mee willen helpen stuur ons dan een mailtje.

Je kunt ons mailen naar:

helpannemarieweerleven@gmail.com

 

Alvast bedankt!

dakje met Geef-logo
€ 76.285 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 90.000
of which € 57.625,70 via Geef.nl
84%
1768

donations

1440

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: Stichting Ann on top again

Share

Who do you like to donate to?
×