OK
×
Campaigner
Merijn Ruis

Levenslessen van een fietsreiziger Boek! (€25) Help je mee?

Wat leuk dat je wilt meedoen!

Voor 25 euro + 5 euro verzendkosten kun je hier een boek bestellen en help je mee om dit een realiteit te maken. Uiteraard krijg je dan een gesigneerd exemplaar!

 Het wordt een boek vol portretten van bijzondere mensen die we zijn tegengekomen, lessen die we hebben geleerd en avonturen die we hebben beleefd. De kern van het boek ligt in het idee dat mensen het beste met je voorhebben. Dus wees niet bang om om hulp te vragen!

Over het boek:

Mijn goede vriend Loek en ik zijn naar Istanbul gefietst zonder plan en ervaring. Dit deden we om samen mooie herinneringen te maken en om geld op te halen voor de Alzheimerstichting. Bijzonder genoeg kwamen we iedere dag vriendelijke mensen tegen en zijn we de meest opgehaalde campagne van de Alzheimerstichting geworden. We hebben tijdens deze reis veel lessen geleerd over hulp vragen, vriendelijkheid en tegenslag. Die lessen wil ik graag bundelen!

Het zal nog wel echt even duren voordat het boek er daadwerkelijk is, maar ik ben benieuwd of hier een beetje animo voor is. Door hem alvast te bestellen kun je ontzettend helpen om dit boek een realiteit te maken!

 

 

Merijn Ruis
14-03-2024 08:41

Hoi iedereen,

Wat ontzettend leuk dat je een boek hebt besteld. Afgelopen week heb ik een contract getekend met een hele leuke uitgever (Lannoo).

Dankzij het steentje dat jij hebt bijgedragen, werd dit echt een stuk makkelijker. Dus nogmaals bedankt! Je bent een held!

We zijn er ondertussen druk mee bezig, maar het zal nog zeker een flinke tijd (ongeveer een half jaar, of langer) duren voordat het uitkomt.

Zodra het af is, komt het natuurlijk meteen jouw kant op!

Ik houd je op de hoogte.

Tot snel!

Veel liefs,

Merijn 

dakje met Geef-logo
€ 7.896 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of which € 7.796,70 via Geef.nl
157%
261

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: M. Ruis

Share

Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
Merijn Ruis

€ 7.796,70 collected