OK
×

Ernstig ziek en geen geld om te laten opereren

Wij smachten naar jullie support om meer dieren in acute medische nood te kunnen laten behandelen! Al ruim 7 jaar zet onze Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn zich in om ernstig zieke of gewonde huisdieren die in acute medische nood verkeren snel te laten behandelen. Ons werk doen we onbezoldigd. Geen kantoor, geen dure zaken. Alles per telefoon en internet. 

Wij werken landelijk en hebben inmiddels contact met rond de 850 dierenklinieken. Van Groningen tot Limburg. 

Wij steunen rond de 200 medisch acute huisdieren (honden, katten) op jaarbasis. Van ernstige baarmoederontstekking, operatie verstopte blaas door aanwezige blaasstenen tot behandeling van breuk(en) na bijv. een aanrijding of val van het huisdier, enzovoorts.

We bieden deze hulp aan huisdiereigenaren met kleine beurs (minima) die in een noodsituatie van het huisdier geen of onvoldoende geld hebben om de acute behandeling te laten starten. Help jij ons mee om de ernstig zieke minima huisdieren te helpen? Samen staan we sterk.  

Wij zoeken enthousiaste donateurs, die een groot hart hebben voor huisdieren en ons willen steunen, zodat we nog meer dieren in acute nood kunnen laten behandelen. Elke euro maakt dat een dier sneller onder ogen komt van de dierenarts. Onze verantwoording hoe we het geld besteden staat op onze website. Als ANBI en CBF Erkend goed doel zijn wij verplicht onze jaarcijfers te publiceren op de website. En zo hoort het ook! Goede transparantie wat we met gelden van donateurs doen. 

Wij zijn 24 uur per dag/7dagen in de week telefonisch via ons noodnummer bereikbaar voor dierenartsen voor acute situaties. We gaan direct met de dierenarts of specialist in gesprek over het behandeltarief en doen -onder voorwaarden- een toezegging voor een bijdrage in de kosten.

Huisdier eigenaren kunnen ons bereiken per mail of via de website www.huisdierenwelzijn.nl.

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via info@huisdierenwelzijn.nl 

Lees meer over ons werk via www.huisdierenwelzijn.nl

 

 

avatarBe the first!

Jump-start Lilianne's campaign with your donation!

hart Donate now
dakje met Geef-logo
€ 105 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 1.250
of which € 0 via Geef.nl
8%
0

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×