OK
×

Elfstedenzot

Op 3 februari schaatst een groep vrijwilligers de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee om geld in te zamelen voor Zomerzotheid. Zomerzotheid organiseert jaarlijks een zeilvakantie in Friesland voor kinderen met kanker.

Het kamp wordt 100% door vrijwilligers gedragen en alle activiteiten worden kosteloos aangeboden. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen, zamelen wij deze winter geld in om de kosten voor onder meer accommodatie en maaltijden te dekken.

Zomerzotheid wordt georganiseerd door de Stichting KinderOncologische Vakantiekampen (SKOV). Meer informatie is beschikbaar op deze website: skov.org/zomerzotheid/.

SKOV - Stichting KinderOncologische Vakantiekampen (SKOV) logo 2

SKOV - Stichting KinderOncologische Vakantiekampen (SKOV)

SKOV organiseert een zes-tal vakantiekampen voor kinderen vanaf 6 tot 20 jaar die gehandeld worden of geweest zijn tegen kanker. De kampen worden begeleid door deskundige artsen, verpleegkundigen en andere vrijwilligers. Doel is voor bijzondere kinderen een leuk en avontuurlijk kamp te organiseren, dat een week duurt. De kinderen zijn met lotgenoten onder elkaar en de families hebben even tijd om aan elkaar en de andere kinderen te besteden. SKOV is opgericht in 1986.
More information
dakje met Geef-logo
€ 17.950 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of which € 15.720,50 via Geef.nl
119%
519

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×
SKOV Zomerzotheid
SKOV Zomerzotheid

€ 15.720,50 collected