OK
×
Campaigner
Fam Willemsen

Een zorgeloze revalidatie voor Eef.

Een belegd broodje, warme Apfelstreusel  kaasstengel of zijn beroemde saucijzenbroodje. Eef maakt het al ruim 30 jaar met liefde voor zijn klanten klaar. Bakker Derks aan de Koningstraat is zijn kindje. Hij stopt er hart en ziel in. 

Met plezier, want klanten genieten van zijn speciale producten; dat maakt hem pas echt gelukkig.

Maar de harde waarheid is dat we niet weten of Eef terugkeert achter de toonbank. De afgelopen weken vocht hij voor zijn leven op de Intensive Care tegen een legionella bacterie. Inmiddels is Eef buiten levensgevaar, maar hij heeft nog een lange weg van zorg en revalidatie te gaan.

Ondertussen houden vrouw Carla en zoon Dennis de bakkerij draaiende. Een behoorlijke opgave. Zeker na de harde financiële klappen die de coronacrisis en de energiecrisis uitdeelden. Toch wil de familie de zaak koste wat kost openhouden, zodat Eef zijn klanten weer terugziet.

Wilt u ze daarbij helpen?  En Eef zo een financieël zorgeloze revalidatie bezorgen?  Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is hem steunen met een kleine bijdrage.  Een bijdrage maakt een wereld van verschil. 

Ask the campaigner a question

0/255

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dakje met Geef-logo
€ 7.030 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 10.000
70%
179

donations

29

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: C.M.S. Willemsen-Damen E Willemsen CJ

Share

Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
Fam Willemsen

€ 7.030,89 collected