OK
×
Campaigner
Team Tundra

Een pak voor Truus met MS

Truus heeft al 10 jaar MS. Truus kampt met verkrampingen, spasmen en verlammingen. Als zij teveel doet krijgt ze snel ontstekingen. De spasmen die zij nu heeft maakt dat slapen ook niet makkelijk is.Ondanks steeds verdergaande beperkingen zet zij zich altijd in voor anderen.Wij van Team Tundra vinden dat zij nu zelf aan de beurt is om geholpen te worden. Haar kwaliteit van functioneren en leven kan enorm verbeterd worden. Er is namelijk een pak ontwikkeld, wat haar functioneren enorm kan verbeteren.

En wij gunnen Truus zo’n pak. De Mollii Suit zorgt dat haar spastische spieren ontspannen en goede spieren (weer) worden geactiveerd. Het geeft rust en ontspanning en scheelt veel in pijn, het bewegen en totale functioneren. Haar levenskwaliteit zou hierdoor flink kunnen vergroten.

En Truus zou Truus niet zijn als zij meer wil voor anderen.Truus werpt zich op om dit pak samen met Ottobuck/ Livit verder door te ontwikkelen en onder de aandacht te krijgen van verzekeraars en het ministerie. Er kunnen namelijk nog veel meer mensen mee geholpen worden. En Truus heeft power. Dat heeft ze eerder bewezen rond het middel Fampyra, wat een doelgroep van MS patienten nodig had en buiten het vergoedingspakket van de zorgverzekering viel.

Team Tundra hoopt dat jullie meedoen en bijdragen aan een pak voor Truus. We hopen met elkaar 10.000 euro op te halen. Alle giften, groot of klein, zijn welkom.

Wilt u dit bericht onder de aandacht brengen? Met deze challenge hopen we niet alleen Truus maar wellicht nog meer mensen blij te kunnen maken. Hoe meer mensen dit delen, hoe verder wij gaan komen.

'Een pak voor Truus'  is representatief voor meer mensen met MS die geholpen kunnen worden. Minder pijn door ontstekingen, een hogere kwaliteit van leven door ontspanning van spieren  en langere inzetbaarheid voor meer MS-patienten zou fantastisch zijn!

Wij helpen Truus daar graag bij.U toch ook...

 

 

 

The campaigners have not yet published any updates.
dakje met Geef-logo
€ 4.514 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 10.000
45%
134

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: Stichting Team Tundra

Share

Who do you like to donate to?
×
Team Tundra
Team Tundra

€ 4.514 collected