OK
×
Campaigner
Kim Rossen

Een leven zonder MS.

Helpen jullie mee? Voor mijn lieve vriendin. Een mama van twee kindjes. Een positieve vrouw die elke dag als een zegening ziet, 30 jaar en in de bloei van haar leven. Alhamdoulillah voor elke beproeving en elke beproeving zullen wij met geduld en acceptatie ontvangen. Sinds 2013 is bij haar de diagnose Multiple Sclerose (MS) gesteld. MS is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. In de hersenen en ruggenmerg ontstaan ontstekingen waardoor het lichaam bepaalde signaleren niet meer goed naar zijn eindbestemming kan brengen. Wanneer een spier geen signaal meer krijgt zal deze niet meer bewegen en verlamd raken. Het is een slopende ziekte die met de jaren steeds meer klachten met zich meebrengt. 

Kort nadat mijn vriendin beviel van haar eerste kind begonnen de eerste klachten te ontstaan. Het optillen van de maxi cosi of de baby zelf ging moeilijk omdat de helft van haar lichaam heel zwaar voelde en niet deed wat zij wilde. Steeds vaker kwamen de uitvalsverschijnselen voor. Na verschillende afspraken met verschillende artsen kreeg zij twee MRI scans waaruit bleek dat zij MS heeft. Zij kreeg medicatie via een infuus waarna het een tijdje beter ging. Zij begon met medicatie die ervoor zou zorgen dat de ziekte geremd wordt. Hiermee bleef de ziekte jaren stabiel. Helaas werken de medicijnen sinds dit jaar niet meer en worden de uitvalsklachten erger en frequenter. Volgens de artsen is zij nu in de secundair progressieve fase terecht gekomen. Dit betekend dat het lichaam met behulp van medicatie de schade die MS veroorzaakt niet meer of moeilijker kan repareren. Een geleidelijke achteruitgang wordt in deze fase helaas in gang gezet. 

De kracht in haar benen wordt steeds minder, zelfs korte afstanden lopen zijn een grote opgave aan het worden voor haar. Voor een jonge mama met twee kindjes is dit een enorme uitdaging. Ondanks dat wij dankbaar zijn voor deze beproeving en elke dag er het beste van proberen te maken, is de wetenschap dat het vanaf dit punt alleen maar achteruit zal gaan, hartverscheurend om te zien. Gelukkig bestaat er een speciale therapie waarbij ze een stamceltransplantatie uitvoeren. Het medisch dossier van mijn vriendin is door een kliniek in Rusland goedgekeurd. Ze past perfect in het plaatje om succesvol behandeld te worden met deze behandeling. De kosten van de behandeling zijn 50.000 euro. Helaas kunnen wij dit zelf niet bekostigen en doen we een oproep aan een ieder die wilt en kan helpen. Met jouw bijdrage kan deze mama geholpen worden. Weet dat we elke schenker of deler van dit bericht zullen meenemen in onze adiyae, opdat het deuren voor een ieder van jullie zal openen naar Djanaat al Firdaous. Mocht een donatie niet lukken, willen jullie dan dit bericht delen? Mijn dank is oneindig! 

Liefs Kim 

Anonymous

€ 5

Yesterday

Anonymous

€ 10

Yesterday

Anonymous

€ 10

Yesterday

Anonymous

€ 10

Yesterday

Anonymous

€ 25

Yesterday

Anonymous

€ 10

Yesterday

Anonymous

€ 10

Yesterday

Anonymous

€ 5

Yesterday

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
dakje met Geef-logo
€ 2.301 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 50.000
4%
107

donations

316

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: KAC Rossen

Share

Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
Kim Rossen

€ 2.301,61 collected