OK
×
Campaigner
Sailing Kids

Donatie Hanne Buis

Op verzoek van Hanne Buis vragen we u in plaats van een afscheidscadeau een donatie te doen aan Sailing Kids. 

Dankzij Sailing Kids kunnen ernstig of chronisch zieke kinderen en jongvolwassenen samen met hun familieleden of vrienden op zeilvakantie. Terwijl professionele vrijwilligers ervoor zorgen dat de kinderen en hun familie niets te kort komen, kan iedereen genieten van een bijzondere zeiltocht op het IJsselmeer, Waddenzee of de Zuid-Hollandse wateren. Dit goede doel heeft Hanne, zelf fervent zeiler, in haar hart gesloten.

Geef gerust: de stichting Sailing Kids heeft de ANBI status en is erkend als goed doel door het CBF.

 

Stichting Sailing Kids logo 2

Stichting Sailing Kids

De Stichting Sailing Kids is uniek in Nederland en organiseert gratis zeilvakantieweken voor (lichamelijk) ernstig en/of chronisch zieke kinderen en jongeren en hun directe familie of naasten.

Meermaals per jaar worden avontuurlijke zeiltochten georganiseerd. Dit zijn gratis zeilreizen rondom het IJsselmeer, de Waddenzee en de Zuid Hollandse wateren, zoals de Grevelingen.

Daarbij zijn lotgenoten contact, de bijzondere sfeer aan boord van een schip en de frisse wind in de haren, middelen om grenzen te verleggen en nieuwe kracht en energie op te doen. Zeilreizen om nooit te vergeten en vrienden te maken voor het leven.

More information
dakje met Geef-logo
€ 4.401 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 5.000
88%
108

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×
Sailing Kids
Sailing Kids

€ 4.401 collected