OK
×
Campaigner
Tamara Smits

Dolfijntherapie voor Maas (4 jaar)

Maas is een lieve jongen van 4 jaar oud met kenmerken van autisme. Op dit moment loopt hij vast in zijn spraak-taalontwikkeling, heeft hij moeite met zijn concentratie en vindt hij het lastig om prikkels te verwerken. Hierdoor is het voor Maas moeilijk om sociale contacten te leggen. Door een behandeling op maat, verzorgd door een professioneel en multidisciplinair team, kan Maas aan deze doelen werken.

Het dolfijnondersteunende therapiecentrum is in 2004 opgericht en gevestigd in Curaçao. Het team bestaat uit bevoegde en speciaal getrainde professionals zoals psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten. En uiteraard: vijf tuimelaardolfijnen die exclusief ingezet worden voor het therapeutische programma. Contact leggen en omgaan met dolfijnen stimuleert en beloont patiënten om vooruitgang te boeken. Een dolfijn kan je aandacht vasthouden, je op je gemak stellen en je op unieke manieren motiveren. Na een programma van twee weken vertonen de patiënten duidelijke verbeteringen die thuis nog onmogelijk leken. Kinderen met een beperking verbeteren hun fysieke, verbale en sociale vaardigheden en winnen aan zelfvertrouwen. Dit zal een groot verschil maken in het leven van Maas.

Je kind zien struggelen om mee te kunnen in deze maatschappij is zwaar en daarom willen wij deze kans grijpen, zodat ook Maas zich verder kan ontwikkelen zoals ieder ander kind. Maas verdient deze kans! De therapie is echter zeer kostbaar en daarom vragen wij jullie hulp! ❤

Kijk voor meer informatie op www.cdtc.info/nl/

Volg dolfijntherapie.maas op Instagram om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Wanneer wij meer geld ophalen dan nodig is, maken wij dit over aan een stichting met dezelfde doelstelling. Wij danken jullie voor jullie donatie! 

H. v Ooijen

Alle beetjes helpen! Veel geluk en wie weet 🍀

€ 15

Today

Anonymous

€ 10

Today

Anonymous

€ 10

Yesterday

N. Willemsen

Voor Maas!

€ 20

Yesterday

Anonymous

€ 15

Yesterday

L. van Os

Alle beetjes helpen, hopelijk krijg je het bedrag bij elkaar voor Maas Liefs Linda, Levi en Xem

€ 10

Yesterday

J. Coppens

€ 20

Yesterday

E. Rijkers

Waar een klein dorp gezamenlijk groot in kan zijn!

€ 12,50

2 days ago

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
dakje met Geef-logo
€ 5.233 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 14.000
of which € 5.107,50 via Geef.nl
37%
205

donations

143

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: M.C. Godefrooij

Share

Who do you like to donate to?
×
Tamara  Smits
Tamara Smits

€ 5.107,50 collected