OK
×

Damloop by night voor de Fynn Foundation

De NSDSK is 70 jaar! Daarom organiseren we een goede doelenactie waarbij sportiviteit geld oplevert voor de Fynn Foundation. We gaan met 70 renners de Damloop by Night van 8 kilometer lopen in de vorm van een sponsorloop.  

WAT KUN JE DOEN OM TE HELPEN?De NSDSK heeft jouw hulp nodig om de Fynn Foundation een mooi geldbedrag te schenken. Ren met ons mee en zamel geld in voor het project “Empowering Deaf Children and their Families” in Rwanda. Dit project is samen met Elie Kwizerimana van Inclusive Rwanda opgezet om dove kinderen en hun familie gebarentaal te leren. 

WAT GAAT DE FYNN FOUNDATION DOEN MET HET GELD? Met de opbrengst van deze actie kunnen 17 kinderen tussen 5 en 15 jaar oud en hun families gebarentaal leren. Alle dove kinderen en hun ouders komen in de plaats Musanze bij elkaar en kunnen elkaar ook ondersteunen en helpen. Naast de 10 cursusdagen komen de trainers die zelf ook doof zijn ook nog 5 keer bij de families thuis om ze een “hands-on” workshop te geven. Zo kunnen de dove kinderen en hun families de gebaren makkelijk toepassen in hun dagelijks leven.    

  • Sponsor een lunch en wat te drinken voor ouders tijdens een cursusdag € 5 
  • Sponsor hand-outs over gebarentaal, een notitieboekje, pennen en markers € 10 
  • Sponsor de vergoeding van een gebarentaaltrainer € 20 
  • Sponsor een cursusdag voor families, samen met andere families € 25 
  • Sponsor vijf workshops gebarentaal aan huis zodat vader, moeder, broertjes, zusjes en vriend(inn)en allemaal mee kunnen doen € 50  
  • Sponsor € 500 zodat alles van dit project voor één familie betaald kan worden (dus 10x een cursusdag met andere ouders en 5x een workshop gebarentaal aan huis, dit alles inclusief reiskosten, eten & drinken en materialen. Ook krijgen de families allemaal een dier om zo in hun levensonderhoud te kunnen voorzien). 

WAAROM STEUNEN WE DE FYNN FOUNDATION?  In Nederland is de zorg voor dove en slechthorende kinderen goed geregeld. In ontwikkelingslanden is dit niet het geval. De Fynn Foundation zet zich in om deze kinderen en hun families te helpen. De Fynn Foundation is opgericht door de ouders van Fynn. Fynn was nog maar een baby toen ze ontdekten dat hij doof was. Omdat Fynn in een Westers land geboren is kregen ze veel hulp. Zo leerden de hele familie gebarentaal. Toen Fynn 1 jaar oud was kon hij voor het eerst de stemmen van zijn ouders en broer horen met een cochleair implantaat. Op een dag ontdekten Fynn’s ouders dat er voor de meeste dove kinderen in ontwikkelingslanden helemaal geen hulp is en dat ze niet de mogelijkheid krijgen om gebarentaal te leren. Dove kinderen worden vaak zelfs binnen “verstopt”. Daar wilden ze verandering in brengen en daarom hebben ze in 2017 de Fynn Foundation opgericht. 

Anonymous to team memberTinka Kriens

€ 25

17-09-2023

Anonymous to team memberBea Draaisma

€ 50

17-09-2023

E. van Velzen to team memberIris Duinmeijer

Veel plezier en succes met het lopen van de Damloop, NSDSK-ers!

€ 10

16-09-2023

Anonymous to team memberIris Duinmeijer

€ 25

16-09-2023

M. Hoendermis to team memberMelanie Keesmaat

Succes!

€ 10

16-09-2023

M. Schipper to team memberFleur Schipper

Loop ze Fleur!

€ 5

16-09-2023

L. van Lonkhuijzen to team memberFloor van Hasselt

€ 25

16-09-2023

J. van Bloois to team memberTjitske Schuitema

Succes!!!

€ 50

16-09-2023

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
dakje met Geef-logo
€ 10.149 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
144%
460

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
Floor van Hasselt
Goede zorg en ondersteuning voor alle kinderen die doof of slechthorend zijn, waar dan ook ter wereld. Daarvoor ga ik lopen!

€ 1.190 collected

Nathan Bleijenberg
Nathan Bleijenberg
De Fynn Foundation helpt dove of slechthorende kinderen in ontwikkelingslanden met onderwijs, ouderbegeleiding en gebarenlessen. Sponsor je mij zodat de Fynn Foundation nog meer kinderen kan helpen?

€ 765 collected

Geen profielfoto
Jolande van Bloois
In Nederland krijgen dove kinderen al vanaf jonge leeftijd zorg en begeleiding, zoals van de NSDSK. Kinderen in ontwikkelingslanden krijgen meestal helemaal geen hulp. De Fynn Foundation helpt deze kinderen, die vaak onzichtbaar zijn voor andere ontwikkelingsorganisaties. Help je mee om hun wereld en kansen te vergroten?

€ 570 collected

Rebecca de Jonge
Rebecca de Jonge
Wat een mooi initiatief van de NSDSK! ❤️ Als moeder van Fynn ren ik natuurlijk heel graag mee. Nog elke dag ben ik dankbaar voor alle hulp die we hebben gekregen. Wat was het fijn dat we gebarentaal konden leren en wat was het mooi om Fynn met 7 maanden al te zien gebaren naar ons! 😍 Ik gun deze 17 families ook dit gevoel van verbondenheid. Helpen jullie mee?

€ 525 collected

Geen profielfoto
Anouk Balk
Ik en mijn vriend lopen ook mee voor de Fynn Foundation! De Fynn Foundation helpt dove- en slechthorende kinderen in ontwikkelingslanden. We willen graag geld inzamelen om kinderen en families in Rwanda gebarentaal te leren en realiseren dat dove kinderen naar school kunnen gaan. Sponsor jij mee? Zo krijgen deze kinderen écht de kans op een toekomst zonder armoede!

€ 500 collected

Geen profielfoto
M de Hoop
De Fynn Foundation helpt dove of slechthorende kinderen in ontwikkelingslanden met onderwijs, ouderbegeleiding en gebarenlessen. Sponsor je mij zodat de Fynn Foundation nog meer kinderen kan helpen?

€ 400 collected

Geen profielfoto
Tinka Kriens
De Flynn foundation helpt dove en slechthorende kinderen in ontwikkelingslanden. Ik ren mee om geld in te zamelen om kinderen en families in Rwanda gebarentaal te leren. Sponsor jij mee?

€ 400 collected

Geen profielfoto
Iris Duinmeijer
In Nederland is de zorg voor dove en slechthorende kinderen goed geregeld. In Rwanda is dit niet het geval. Daarom ren ik met de NSDSK voor de Fynn Foundation. Deze organisatie helpt dove en slechthorende kinderen en hun ouders in Rwanda om gebarentaal te leren. Help je me mee om hun wereld en kansen te vergroten?

€ 350 collected

Caroline  de Koning
Caroline de Koning
Ik werk bij NSDSK op een TOS behandel groep en ben zelf slechthorend. Alle beetjes helpen, help jij ook mee? Dankjewel groetjes Caroline

€ 350 collected

Geen profielfoto
Sabine Sijbrands
Ik loop dit jaar mee voor de Fynn Foundation! Wat zou het mooi zijn als dove en slechthorende kinderen en hun ouders in Rwanda meer kansen zouden kunnen krijgen.

€ 325 collected

Jennifer  Tjin Kong Foek
Jennifer Tjin Kong Foek
Een droom die ik al jaren heb, 70 kg afgevallen en een sponsorloop hardlopen. Nooit gedacht dat ik dat ooit zou kunnen behalen. Nu is mijn eerste droom gelukt, nu de tweede droom... help jij mij mee om zoveel mogelijk voor de FYNN foundation binnen te halen? Ik loop jaarlijks collecte. Deze sponsorloop van NSDSK sprak mij aan, zij bestaan al 70 jaar. Helpen kinderen met taalontwikkeling en gehoor. De FYNN foundation helpt in ontwikkelingslanden. Laten wij dit doen voor de kinderen, alle beetjes helpen! Alvast dank

€ 325 collected

Joan Buijs
Joan Buijs
Ik ren mee voor de Fynn Foundation. Goed onderwijs en zorg is niet overal zo vanzelfsprekend als hier. De Fynn Foundation helpt Rwandese ouders van dove kinderen gebarentaal te leren. Help je mee?

€ 310 collected

Geen profielfoto
Sandy Schurkens
In Nederland krijgen dove kinderen zoals Fynn en hun ouders al vanaf jonge leeftijd zorg en begeleiding, zoals van de NSDSK. Kinderen in ontwikkelingslanden krijgen meestal helemaal geen hulp. De Fynn Foundation helpt deze kinderen, die vaak onzichtbaar zijn voor andere ontwikkelingsorganisaties. Help jij mij geld op te halen voor deze groep kinderen en hun ouders in Rwanda?

€ 280 collected

M. Wijs
M. Wijs
Ik ga voor een eindsprint! Doneer nu je bijdrage voor dit mooie doel! Met 70 collega's gaan we zaterdag de eindstreep halen.

€ 262,50 collected

Hester Heres Diddens
Hester Heres Diddens
In Nederland krijgen dove kinderen zoals Fynn al vanaf jonge leeftijd zorg en begeleiding, zoals van de NSDSK. Kinderen in ontwikkelingslanden krijgen meestal helemaal geen hulp. De Fynn Foundation helpt deze kinderen, die vaak onzichtbaar zijn voor andere ontwikkelingsorganisaties. Help jij mij geld op te halen voor deze kinderen?

€ 260 collected

Geen profielfoto
Tjitske Schuitema
Ik train om samen met mijn NSDSK collega's mee te lopen voor Fynn Foundation. We gaan 8 km lopen tijdens de Dam tot Dam loop by night op 16 september. De Fynn Foundation is opgericht om een aantal gezinnen met dove kinderen in Rwanda te kunnen ondersteunen. Door gebarentaal te leren kunnen deze kinderen zich beter ontwikkelen en hebben ze meer kans op een goede toekomst. Sponsor jij mee? Dankjewel alvast!

€ 250 collected

Geen profielfoto
Carina Mulder
Gebarenlessen voor dove kinderen in Rwanda vind ik een heel mooi goed doel. Daarom doe ik mee met deze sponsorloop en wil ik heel veel geld ophalen. Dus geef!

€ 229,50 collected

Geen profielfoto
Merel Kooiman
Ik loop mee voor de Fynn Foundation! De Fynn Foundation helpt dove en slechthorende kinderen in ontwikkelingslanden en we willen graag geld inzamelen om kinderen en families in Rwanda gebarentaal te leren. Sponsor jij mee?

€ 228 collected

Geen profielfoto
stefan de jonge
Wanneer je doof geboren bent is communicatie om in relatie te komen met je (directe) omgeving niet vanzelfsprekend. Als vader van Fynn heb ik mogen ervaren dat de begeleiding die we als gezin ontvingen ervoor zorgde dat wij met Fynn en Fynn met ons kon communiceren. Dat gun ik elk kind op de wereld. Ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan mag leveren middels onze Fynn Foundation. Uiteraard zijn wij als Fynnfoundation ontzettend blij met dit initiatief en doe ik heel graag mee met deze run. Steun jij ons ook?

€ 225 collected

Geen profielfoto
Willemijn Doedens

€ 225 collected

Geen profielfoto
Lisanne Schmeitz
Goede zorg en ondersteuning voor kinderen met gehoorverlies is heel belangrijk. Ik loop mee zodat dove en slechthorende kinderen en hun ouders in Rwanda gebarentaal kunnen leren!

€ 210 collected

Geen profielfoto
Leonie Barhorst
Ik loop mee voor de Fynn Foundation! De Fynn Foundation helpt dove en slechthorende kinderen in ontwikkelingslanden en we willen graag geld inzamelen om kinderen en families in Rwanda gebarentaal te leren. Sponsor jij mee?

€ 207,50 collected

Geen profielfoto
Joost Aalberse
Communicatie is belangrijk maar lang niet altijd vanzelfsprekend. Van dichtbij zie ik wat begeleiding van NSDSK doet bij families van dove en slechthorende kinderen. De Flynn Foundation helpt dove en slechthorende kinderen in ontwikkelingslanden. Ik ren mee om geld in te zamelen om kinderen en families in Rwanda gebarentaal te leren. Sponsor jij mee?

€ 200 collected

Luisa de Heer
Luisa de Heer
Elk kind dat doof of slechthorend is, heeft recht op goed onderwijs, goede zorg en 'gewoon' kind zijn. Daarom loop ik voor dit fantastische doel!

€ 182 collected

Ilse de Vries
Ilse de Vries
Graag loop ik mee voor dit goede doel: Hier in Nederland krijgen dove kinderen al vanaf jonge leeftijd de zorg en begeleiding die nodig is, van bijvoorbeeld de NSDSK. In ontwikkelingslanden krijgen deze kinderen vaak geen hulp De Fynn Foundation helpt deze kinderen met (1) ouders van dove kinderen te helpen om gebarentaal te leren en (2) dove kinderen naar school te laten gaan. Wil jij mij helpen om geld op te halen voor deze kinderen?

€ 160 collected

Geen profielfoto
Eugenie Soeter
Ik vind het heel belangrijk dat dove kinderen, waar ook ter wereld goede zorg, begeleiding en onderwijs krijgen. Ik loop graag mee voor dit goede doel. Help je mij om geld hiervoor op te halen om zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen?

€ 150 collected

Marieke Looijen - de Jonge
Marieke Looijen - de Jonge
Als tante van Fynn loop ik natuurlijk graag mee om geld op te halen! Hoe meer geld we op kunnen halen hoe meer kinderen in Rwanda gebarentaal kunnen leren. Vanuit de persoonlijke verhalen van Fynn, zijn grote broer Mats en zijn papa en mama krijg ik van dichtbij mee wat er allemaal gedaan wordt voor deze kinderen! Dus; sponsor jij mee?

€ 125 collected

Geen profielfoto
Marit van Voornveld
Het geld dat ik ophaal gaat naar een project van de Fynn Foundation. Door middel van dit project in Rwanda leren dove kinderen met hun families gebarentaal d.m.v. een cursus. In Nederland is het zo normaal dat dove en slechthorende kinderen vanaf dag één alle zorg krijgen die nodig is om zich te ontwikkelen. Dat gun ik alle kinderen van de wereld en dit is een beginnetje....

€ 120 collected

Geen profielfoto
Isabel Zwaag
Ik ren mee voor de Fynn Foundation. Dit mooie doel helpt dove en slechthorende kinderen uit Rwanda en hun familie gebarentaal te leren. Zo kunnen deze kinderen ook meedoen, leren en ontwikkelen. Sponsor je mee?

€ 110 collected

Melanie Keesmaat
Melanie Keesmaat
Ik grijp mijn kans…….rennend geld ophalen voor de Fynn Foundation! In samenwerking met de NSDSK mag ik als Auris-medewerker mee doen aan deze uitdaging om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Fynn Foundation. Voor ons in Nederland is redelijk eenvoudig hulp te krijgen als je kind doof is. De organisatie Fynn Foundation zet zich in om dove kinderen in Uganda ook hulp te bieden, deze kinderen en hun ouders gebarentaal te leren en naar school te kunnen gaan. Wil jij mijn uitdaging sponsoren? Iedere euro is welkom en wordt goed besteed.

€ 100 collected

Geen profielfoto
Desirée van Tuin
Sponser je mij zodat de Fynn Foundation nog meer kinderen kan helpen?

€ 80 collected

Geen profielfoto
Lisanne van der Veen
De Fynn Foundation helpt dove of slechthorende kinderen in ontwikkelingslanden met onderwijs, ouderbegeleiding en gebarenlessen. Ik weet zelf hoe belangrijk dit is en daarom wil ik graag een mooie bijdrage leveren om zoveel mogelijk kinderen te helpen. Sponsor je mij?

€ 70 collected

Geen profielfoto
Iza van der Maat
Ik loop mee om geld op te halen voor dove kinderen in ontwikkelingslanden. Deze kinderen (en hun families) krijgen via de Fynn Foundation extra hulp en de mogelijkheid om gebarentaal te leren.

€ 65 collected

Geen profielfoto
Simone Pronk
In Nederland is de zorg voor dove en slechthorende kinderen goed geregeld. In Rwanda is dit niet het geval. Daarom ren ik met de NSDSK voor dit goede doel!

€ 55 collected

Geen profielfoto
Bea Draaisma

€ 50 collected

Geen profielfoto
Koen Rosema

€ 45 collected

Geen profielfoto
Rosan Wagemaker
Ik loop mee voor de Fynn foundation! De Fynn Foundation zet zich in om ouders van dove kinderen te helpen om gebarentaal te leren en dove kinderen naar school te laten gaan. Zo krijgen ook deze kinderen écht de kans op een toekomst zonder armoede.

€ 35 collected

Geen profielfoto
Eline Holtes
Ik loop mee tijdens de Damloop by night 2023 voor de Fynn Foundation! De Fynn Foundation helpt dove en slechthorende kinderen in ontwikkelingslanden. Help jij mee door mij te sponsoren?

€ 35 collected

Geen profielfoto
Fleur Schipper

€ 30 collected

Geen profielfoto
Erik Boot

€ 25 collected

Geen profielfoto
Eva de Boer
Ik loop mee voor de Flynn Foundation! In Nederland krijgen dove en slechthorende kinderen en hun ouders al op vroege leeftijd zorg en begeleiding. Niet in alle landen krijgen deze kinderen dezelfde kansen om zich te ontwikkelen. De Flynn Foundation helpt dove en slechthorende kinderen in ontwikkelingslanden. Ik ren mee om geld in te zamelen om kinderen en families in Rwanda gebarentaal te leren. Sponsor jij mee?

€ 15 collected

Jeroen Taalman
Jeroen Taalman
Graag hol ik mee om geld op te halen voor Fynn Foundation die in Rwanda dove en slechthorende kinderen en hun families ondersteunt!

€ 0 collected

Geen profielfoto
-anonymous- -anonymous-
De Flynn Foundation helpt dove en slechthorende kinderen in ontwikkelingslanden. Ik ren mee om geld in te zamelen om kinderen en families in Rwanda gebarentaal te leren. Sponsor jij mee?

€ 0 collected

Geen profielfoto
Jacqueline van Etten
Ik loop mee voor de Fynn Foundation! De Fynn Foundation helpt dove en slechthorende kinderen in ontwikkelingslanden en we willen graag geld inzamelen om kinderen en families in Rwanda gebarentaal te leren. Sponsor jij mee?

€ 0 collected