OK
×

Bouw je eigen zelfredzame weeshuis (huis 2)

HUIS 1 is nu in aanbouw, alle nieuwe donaties gaan naar huis 2

Elke dag zijn er weer nieuwe kinderen die wees worden op het platteland in Oeganda, zij wonen op straat of worden door verkeerde mensen opgenomen.

Wij hebben meerdere weeshuizen gebouwd om kinderen op te vangen in deze situatie. Wij hebben nu een nieuw crowdfundproject gestart waarbij we iedereen de kans geven om mee te bouwen aan een weeshuis, of beter gezegd een weesdorp.

Wij bouwen een dorp met 20 huizen voor kinderen. Daarnaast bouwen we speelvoorzieningen, een sportveldje, een groente en fruit plantage, een plek om dieren te houden. 

Alle opbrengsten van de dieren en de tuin gaan direct terug naar de kinderen en het dorp. Zo is dit dorp 100% sustainable.

De huizen krijgen allemaal een vorlijke kleur. Iedere donateur die €999 of meer doneert krijgt de keuze om zelf een kleur en een logo te bepalen voor zijn eigen weeshuisje.

Alle informatie over het project, de kinderen, de locatie en het verloop wordt uiteraard gedeeld met de donateurs

Doneer hier op geef en steun een gecrowdfund huis! Voor je eigen weeshuis stuur een naar info@168million.com voor meer informatie.

Ask the campaigner a question

0/255

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dakje met Geef-logo
€ 1.468 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 2.000
73%
58

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Who do you like to donate to?
×