OK
×
Campaigner
GGZ Friesland

Beweeg je beter!

235 kilometer fietsen! Op 20 mei 2024 fietsen wij, de behandelaren van het Jongvolwassenencircuit, de Elfstedentocht. Dit alles om onze jongeren in beweging te brengen naar een beter leven.

Bewegen is belangrijk voor het herstel van jongeren. Wij zijn er voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar die hulp nodig hebben bij mentale problemen. In onze huidige wachtruimtes hebben ze weinig uitdaging. We willen daarom de wachtruimtes van onze drie locaties omtoveren tot een fijne, stimulerende en activerende omgeving. Denk aan aangename kleuren en structuren, hometrainers, airbikes, yogaballen, planten en kunst. Zo werken we ook in de wachtruimte aan herstel en is er ruimte om in beweging te komen.

Om ons doel te behalen zijn we het initiatief 'Beweeg je beter!' gestart. Voor en tijdens de fietstocht op 20 mei proberen we zo veel mogelijk geld in te zamelen. Je kunt ons steunen door een donatie te doen. Elke trap telt!

Het Jongvolwassencircuit is onderdeel van GGZ Friesland.

GGZ Friesland logo 2

GGZ Friesland

GGZ Friesland, dé instelling op het gebied van geestelijke gezondheid.
More information
dakje met Geef-logo
€ 1.290 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 15.000
8%
77

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
GGZ Friesland

€ 1.290 collected