OK
×

Noam Meerveld

Lieve familie, vrienden,

We zijn God dankbaar voor alle vormen van rijkdom waarin wij mogen leven: vrijheid, vrede, een groot sociaal netwerk, gezondheid, financiële rijkdom en niet in de laatste plaatst het geluk van twee zonen.

We kunnen ons voorstellen dat je graag een cadeautje aan Noam geeft, maar hij mag in deze welvaart opgroeien. Hij zal altijd meer hebben dan hij nodig heeft. Dat te weten is ook al rijkdom.

Stichting Babyspullen is een organisatie die zich inzet voor baby’s die, hoewel in Nederland, in armoede worden geboren (1 op 13; gemiddeld 35 per dag). Landelijk zijn er meer dan 200 inzamelpunten waar iedereen babyspullen kan doneren. Als je graag een cadeautje wil geven, willen we je vragen om daar iets in te leveren (op hun website staat meer informatie over welke producten het meest gewenst zijn). Geld doneren kan ook, scan dan de QR code.

Je maakt zo niet alleen ons, maar ook een ander blij met jouw cadeau.

Kom dus vooral met lege handen langs, wij zorgen voor de koffie.

Groetjes, Herwin en Martine

Ask the campaigner a question

0/255

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dakje met Geef-logo
€ 585 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
5850%
25

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
Martine Meerveld

€ 585 collected