1 Dollar 4 Music (Stichting)

Door te creëren, ontwikkelen jongeren eigenwaarde. Eigenwaarde helpt hen om zelfbewuster te zijn. Over hun eigen toekomst, hun leefomgeving en de wereld van morgen die zij willen helpen opbouwe..
lees verder »

112 Nepal

Na de verwoestende aardbevingen van 25 april en 12 mei is Nepal in totale verwoesting achtergelaten. Veel gebouwen zijn ingestort en heeft Nepal letterlijk van de kaart geveegd. Veel kinderen zijn h..
lees verder »

113 Zelfmoordpreventie

113 Zelfmoordpreventie houdt zich bezig met suïcidepreventie en heeft als doel het taboe rondom zelfmoord te doorbreken. 113 ondersteunt mensen met suïcidale gedachten en hun naasten door..
lees verder »

Atelier KEI LEUK

Atelier Kei Leuk is een stichting die als doel heeft mensen met een beperking een kans bieden te integreren in de samenleving. Daarbij de beperking geen beperking te laten zijn en juist kijken naar..
lees verder »

12HELP (stichting saraswathi)

Ons doel is kinderen gebruik te laten maken van hun talenten en later als ze ouder zijn dit weer over te brengen om andere kinderen. Zo wordt de cirkel rond. Onze stichting wil het fundament zijn va..
lees verder »

Sti. ter bevordering van de uitgave van de volledige correspondentie van Desiderius Erasmus

Onze Stichting beijvert zich voor de Nederlandse vertaling en uitgave van alle (oorspronkelijk in het Latijn geschreven) brieven van Erasmus, een uniek project dat van groot belang is voor het Neder..
lees verder »

1 voor 12 Suriname

Stichting 1 VOOR 12 is een stichting zonder winstoogmerk. De organisatie bestaat sedert 2005, maar werd in 2007 ingeschreven in het Stichtingsregister in Suriname. In het jaar 2015 heeft de stichtin..
lees verder »

1We - Een Wereld Idee | One World Experience

STOP ARMOEDE VOOR 2030 | BE PART 1We staat voor de kracht van delen Wij geloven dat een betere wereld begint bij kinderen. Bij een eerlijke kans voor de nieuwe generatie om een eigen toekomst te cre..
lees verder »

2 Change the World Foundation

2 Change the World Foundation is een jonge non-profit organisatie, opgericht in maart 2009, met als doel het helpen en ondersteunen van armen, weduwen en weeskinderen wereldwijd. Geven van educatie,..
lees verder »

2 miljoen handtekeningen (Stichting)

Stichting 2 miljoen handtekeningen - Op weg naar Actieve Donor registratie Het tekort aan donor organen in Nederland is een schrijnend probleem waar tot dusver geen structurele oplossing voor is gev..
lees verder »

2Burundi Dufashanye

Dufashanye [doefásjanjè] betekent help elkaar. Stichting Dufashanye 2Burundi helpt mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Bubanza (ruim een uur rijden van de hoofdstad..
lees verder »

Stichting 2 Hands@work

Stichting 2 Hands@work zet zich in voor kansloze jongeren, die tussen wal en schip zijn belandt. Ons doel is om deze jongeren weer te activeren en enthousiasmeren door middel van het aanbieden van t..
lees verder »