Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over To Be Worldwide (Stichting)

To Be Worldwide (Stichting)

Missie To Be Worldwide (Stichting)

To Be Worldwide is een stichting die kinderen in ontwikkelingslanden helpt die vaardigheden te ontwikkelen waardoor ze aan een betere toekomst kunnen bouwen.

To Be Worldwide gelooft dat onderwijs ontwikkeling betekent. Het creert kansen voor mensen en helpt ze de brug te slaan over de wereldwijde welvaartskloof. Het vormt de basis van een nuttig, zinvol leven en het maakt mensen weerbaar en flexibel zodat ze in staat zijn mee te draaien in de mondiale economie. Onderwijs is het fundament van elke moderne samenleving, een primaire levensbehoefte. Alleen onderwijs opent de deur naar welzijn en welvaart.

Activiteiten To Be Worldwide (Stichting)

To Be Worldwide bouwt  Educational Resource Centres met kinderbibliotheek en faciliteiten voor computertraining en daarbij een uitgebreid, op lokale behoeften afgestemd activiteitenprogramma. De Centra functioneren tijdens schooluren in overleg met het ministerie van onderwijs, maar ook er buiten. Naast activiteiten voor de schoolkinderen worden er activiteiten georganiseerd waarbij iedereen uit de gemeenschap welkom is deel te nemen.

Op dit moment heeft To Be Worldwide een Educational Resource Centre in Takoradi, Ghana. Dit centrum heeft alle verwachtingen overtroffen. De steun van sponsors en het enthousiasme waar mee het centrum is ontvangen door de locale bevolking, heeft ons gesterkt in de overtuiging met To Be Worldwide een simpel en effectief initiatief te kunnen uitrollen. Wij werken momenteel aan plannen voor een tweede centrum in Komenda, Ghana.

Bestedingen To Be Worldwide (Stichting)

To Be Worldwide wordt o.a. gesteund door Net4kids Aid Foundation, InterimIC, Unicef Ghana, de Europese Unie, Foundation Les Paquerettes en Wilde Ganzen

To Be Worldwide (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van To Be Worldwide (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 5.286,80

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van To Be Worldwide (Stichting) opgehaald:

€ 25,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 34174847
RSIN Nummer: 8109.61.726
GeefGratis Nummer: 378

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor To Be Worldwide (Stichting):

http://to-be-worldwide.geef.nl