Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Taal aan Zee

Taal aan Zee

Meer dan 250 vrijwilligers van de Haagse stichting Taal aan Zee geven Nederlandse les aan geïsoleerde anderstalige vrouwen, vluchtelingen, asielzoekers en andere migranten en/of laaggeletterden.

Missie Taal aan Zee

Taal is de sleutel tot participatie. Daarom biedt Taal aan Zee een laagdrempelig en gedifferentieerd educatief aanbod voor geïsoleerde anderstalige vrouwen, vluchtelingen, asielzoekers en andere migranten en/of laaggeletterden. Zo kunnen zij hun zelfredzaamheid versterken en wordt de drempel om mee te doen in de samenleving minder hoog. De lessen zijn vaak maatwerk, individueel of groepsgewijs, op de centrale locatie (Brouwersgracht 50), aan huis of in de buurt.
Ruim 250 vrijwilligers verzorgen de educatieve activiteiten van Taal aan Zee en worden daarbij ondersteund door een kleine, professionele staf. Daarnaast zijn er tal van organisaties die het werk van Taal aan Zee mede mogelijk maken of die daar op een andere manier een belangrijke rol in spelen.

Activiteiten Taal aan Zee

• Centraal (Brouwersgracht 50, Den Haag)
o Nederlands als tweede taal
o Engelse taal
o Computervaardigheden
o Taal op Maat
o De Volgende Stap
Doelgroep: asielzoekers en vluchtelingen.

• In de wijk (Den Haag)
o Les op maat aan huis
o Les op maat in de buurt
Doelgroep: geïsoleerde anderstalige vrouwen.

De lessen worden gegeven door vrijwilligers.

Organisatie Taal aan Zee

Taal is de sleutel tot participatie. Daarom biedt Taal aan Zee Nederlandse les aan aan geïsoleerde anderstalige vrouwen, vluchtelingen en asielzoekers in Den Haag.
Zo kunnen zij hun zelfredzaamheid versterken en wordt de drempel om mee te doen in de samenleving minder hoog. De lessen zijn vaak maatwerk, individueel of groepsgewijs, op de centrale locatie (Brouwersgracht 50), aan huis of in de buurt. Zo kunnen zij hun zelfredzaamheid versterken en wordt de drempel om mee te doen in de samenleving minder hoog.

Taal aan Zee is voortgekomen uit Stichting Ontmoeting met Buitenlandse Vrouwen (OBV) en Stichting Wereldvenster en zet de educatieve activiteiten van beide organisaties voort op de Brouwersgracht 50 in Den Haag.

Taal aan Zee logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Taal aan Zee opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 684,17

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Taal aan Zee opgehaald:

€ 25,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 59007931
RSIN Nummer: 006173585
GeefGratis Nummer: 4603

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Taal aan Zee:

http://taalaanzee.geef.nl