Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Support Stotteren (Stichting)

Support Stotteren (Stichting)

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Support Stotteren (Stichting)

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 815842946
KvK Nummer: 09143486

3. Internet adres

http://www.allesoverstotteren.nl

4. Contact

Bezoekadres
Thijmstraat 3H
6531CM Nijmegen Alleen op afspraak

Email:
Telefoonnummer: 0031243561211

5. Doelstelling

Inzichten en behandelwijzen ten aanzien van stotteren en aanverwante aspecten algemeen bekend te maken teneinde te bewerkstelligen dat zij die met het stotterprobleem van doen hebben, of ermee worden geconfronteerd, juist en zo volledig mogelijk geïnformeerd zijn. Voor mensen die stotteren opkomen voor hun belangen op het gebied van arbeid en onderwijs. van mensen die stotteren .

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Henk   Zeggelaar voorzitter 09/06/2004
Dini   Zeggelaar-Molendijk penningmeester, secretaris 22/07/2007
Vacant     Algemeen bestuurslid 22/07/2007

8. Beloningsbeleid

Stichting Support Stotteren draait op vrijwilligers die als vergoeding voor het vele werk dat zij verrichten jaarlijks een eenvoudig etentje en een klein geschenk ontvangen. Bijzondere mijlpalen worden gevierd met een eenvoudig etentje of een klein cadeautje.

9. Activiteiten

Informatie verstrekken over stotteren, zoals: therapieën, onderzoek en (participatie en quotum) wetgeving via onze website www.allesoverstotteren.nl, Twitter: @stotteren en Facebook: 'Stichting Support Stotteren'.
Via koepelorganisatie problematiek waar mensen die stotteren tegenaan lopen, kenbaar maken bij de politiek en bij beleidsmakers met als doel dat ook de belangen van mensen die in hevige mate stotteren worden meegenomen bij het ontwikkelen van nieuwe wet- en regelgeving.

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Support Stotteren (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Support Stotteren (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 30,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Support Stotteren (Stichting) opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 09143486
RSIN Nummer: 815842946
GeefGratis Nummer: 4856

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Support Stotteren (Stichting):

http://support-stotteren.geef.nl