Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Batten Research Fonds

Batten Research Fonds

De ziekte van Batten is een fatale stofwisselingsziekte die er voor zorgt dat kinderen allereerst op jonge leeftijd snel blind worden. Maar dat is pas het begin.... Vervolgens krijgen patiëntjes te maken met steeds meer uitvalsverschijnselen zoals epilepsie, geheugenverlies (kinderdementie), uitval van spieren en verlies van het spraakvermogen.
Er bestaat geen medicijn tegen deze ziekte, en dat betekent na een lang proces van aftakeling een vroegtijdige dood voor deze kinderen.

BATTEN RESEARCH FONDS financiert  wetenschappelijk onderzoek naar een behandeling om de ziekte te vertragen, stoppen, of in het meest ideale geval te genezen, en zo kinderen die door deze verwoestende ziekte worden getroffen een eerlijke kans op een gezond en normaal leven te geven.

Organisatie Batten Research Fonds

BATTEN RESEARCH FONDS

Bestedingen Batten Research Fonds

Via deze weg ontvangen giften worden uitsluitend besteed aan ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar een therapie voor de ziekte van Batten, of aan onderzoek naar methoden die het leven van deze patiëntjes draaglijker maken.
Het bestuur werkt onbezoldigd en er zijn geen betaalde werknemers in dienst, waardoor kosten tot een minimum worden beperkt.

Batten Research Fonds logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Batten Research Fonds opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 3.395,70

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Batten Research Fonds opgehaald:

€ 3.295,70

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 60899514
RSIN Nummer: 854110252
GeefGratis Nummer: 8291

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Batten Research Fonds:

http://stopbatten.geef.nl