Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Rowena Goes Ape

Rowena Goes Ape

Rowena Goes Ape

Met uitroeiing bedreigde dieren helpen en verzorgen en voor dat doel fondsen werven is mijn passie en dan in het bijzonder mensapen.

Naast mijn gewone werk verzorg ik elke vrijdag als vrijwilliger getraumatiseerde en geinfecteerde (HIV) Chimpansees bij Stichting AAP in Almere.

Niet alleen wil ik zelf de handen uit de mouwen steken, ik werf ook fondsen voor de Rescue Centers waar ik zelf heb gewerkt ook in het buitenland. 

Zo verzorgde ik in april 2015 als vrijwilliger Orang Oetans, Makaken en Zonberen in Tasikoki Wildlife Rescue Center (Sulawesi, Indonesie).

In september 2015 heb ik in het Bali Wildlife Rescue Center (Bali, Indonesie) gewerkt met Gibbons, Leaf Monkeys en Krokodillen.

In februari 2016 heb ik een paar weken als vrijwilliger gewerkt in het Phnom Tamao Wildlife Rescue Center (Cambodia) om daar Honingberen te verzorgen die voornamelijk zijn gered uit de berengal-industrie.

En in september 2016 ben ik weer terug geweest in het Bali Wildlife Rescue Center.

En in februari (2017) ga ik 4 weken verweesde Orang-Oetans in Borneo helpen en verzorgen. 

Voor een Iets Betere Wereld!

Organisatie Rowena Goes Ape

Stichting 'Rowena Goes Ape' helpt en ondersteunt initiatieven en organisaties die zich inzetten om met uitroeiing bedreigde dieren te redden, op te vangen, te resocialiseren en waar dat kan weer in het wild uit zetten.

Bestedingen Rowena Goes Ape

Ondersteuning van Wildlife Rescue Centers met fondsen en onbezoldigd werk. Het voeren van campagnes voor het werven van fondsen en genereren van meer bewustzijn voor de problemen rond Wildlife Extinction. Het bezoeken van scholen t.b.v. educatie en het geven van spreekbeurten en workshops.

Rowena Goes Ape logoKom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Rowena Goes Ape opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 1.045,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Rowena Goes Ape opgehaald:

€ 460,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 63009986
RSIN Nummer: 855052983
GeefGratis Nummer: 7736

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Rowena Goes Ape:

http://rowenagoesape.geef.nl