Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Passiespelen Tegelen (Stichting)

Passiespelen Tegelen (Stichting)

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Passiespelen Tegelen (Stichting)

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 002949015
KvK Nummer: 41062843

3. Internet adres

http://www.passiespelen.nl

4. Contact

Bezoekadres
Red Horse-straat 3
6245KE Mesch-Eijsden Alleen op afspraak

Email:
Telefoonnummer: 0434094967

5. Doelstelling

Het lijdensverhaal van Jezus Christus op gezette tijden te Tegelen te doen opvoeren. Het organiseren van uitvoeringen van soortgelijk karakter of soortgelijke strekking of eventuele andere culturele evenementen. De stichting tracht haar doel te bereiken, door ervoor zorg te dragen dat in de regel de opvoeringen van het lijdensverhaal van Jezus Christus, waarvan de eerste opvoeringen werden gegeven in het jaar negentienhonderd één en dertig, om de vijf jaar plaatsvinden.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Wim   Beurskens Voorzitter 01/11/1985
Wil van Horck Secretariaat, veiligheid, catering publiek 09/03/2004
Huub   Hovens Penningmeester 01/09/2009
Paul   Hollaar Vice-voorzitter/Marketing en communicatie 16/12/2003
Piet   Janssen Bewstuurslid/Theater en Voorziening 01/10/2009
Lex   Houba Bestuurslid/Europassion 14/12/1988
Donña   Doesburg Bestuurslid/VMP 01/07/2016
Jack   Beckers Bestuurslid 01/08/2016

8. Beloningsbeleid

Het bestuur van de stichting ontvangt geen enkele beloning voor hun werkzaamheden, ook niet via aanverwante bedrijven van bestuurders.
Aan de Passiespelen 2015 werken mee meer dan 400 vrijwillige medewerkers uit Tegelen - bakermat in 1931 van de Passiespelen -, de regio Noord- en Midden-Limburg en elders uit Limburg.
Daarnaast wordt op projectbasis per productie professionele kracht ingehuurd op het gebied van regie, compositie, kostuumontwerp en voor marketing en promotie.

9. Activiteiten

Het verzorgen van een artistiek hoogwaardige theatrale weergave van het Bijbelverhaal over de laatste dagen van Jezus Christus door een groot, speciaal hiervoor samengesteld amateurgezelschap (allen vrijwilligers). Zij zijn voor een belangrijk deel afkomstig uit de Tegelse bevolking - historische achtergrond van de Passiespelen -, en verder uit de hele regio c.q. elders uit Limburg.

10. Jaarrekening of jaarverslag

Dit goede doel heeft over dit onderdeel (nog) geen informatie verstrekt op Geef.nl. Wellicht wel op haar eigen website.

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Passiespelen Tegelen (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Passiespelen Tegelen (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 0,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Passiespelen Tegelen (Stichting) opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41062843
RSIN Nummer: 002949015
GeefGratis Nummer: 5873

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Passiespelen Tegelen (Stichting):

http://passiespelen.geef.nl