Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Passiespelen Tegelen (Stichting)

Passiespelen Tegelen (Stichting)

Het organiseren (elke vijf jaar) van een spectaculaire, meeslepende theatervoorstelling op basis van het lijdensverhaal van Jezus Christus in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen met amateurs (vrijwilligers) onder leiding van een professioneel artistiek team. De begeleiding door en samenwerking met professionals ondersteunt en motiveert de amateurs / vrijwilligers in hun ontwikkeling. De eerstvolgende Passiespel-productie zal plaatsvinden in 2020.

Missie Passiespelen Tegelen (Stichting)

Het lijdensverhaal van Jezus Christus op gezette tijden te Tegelen te doen opvoeren.
Het organiseren van uitvoeringen van soortgelijk karakter of soortgelijke strekking of eventuele andere culturele evenementen.
De stichting tracht haar doel te bereiken, door ervoor zorg te dragen dat in de regel de opvoeringen van het lijdensverhaal van Jezus Christus, waarvan de eerste opvoeringen werden gegeven in het jaar negentienhonderd één en dertig, om de vijf jaar plaatsvinden.

Activiteiten Passiespelen Tegelen (Stichting)

Het verzorgen van een artistiek hoogwaardige theatrale weergave van het Bijbelverhaal over de laatste dagen van Jezus Christus door een groot, speciaal hiervoor samengesteld amateurgezelschap (allen vrijwilligers). Zij zijn voor een belangrijk deel afkomstig uit de Tegelse bevolking - historische achtergrond van de Passiespelen -, en verder uit de hele regio c.q. elders uit Limburg.

Passiespelen Tegelen (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Passiespelen Tegelen (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 0,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Passiespelen Tegelen (Stichting) opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41062843
RSIN Nummer: 002949015
GeefGratis Nummer: 5873

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Passiespelen Tegelen (Stichting):

http://passiespelen.geef.nl