Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Nederlandse Federatie Stotteren

Nederlandse Federatie Stotteren

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Nederlandse Federatie Stotteren

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 814464427
KvK Nummer: 30150311

3. Internet adres

http://www.stotteren.nl

4. Contact

Postadres
Postbus 80
3680AB Nijkerk
Bezoekadres
Stationsweg 6b
3862CG Nijkerk

Email:
Telefoonnummer: 0031302333336

5. Doelstelling

De NFS stelt zich ten doel de kennis over stotteren te verruimen en de stotterproblematiek in het algemeen te verminderen. Dit wordt gerealiseerd door activiteiten te ondersteunen die de kwaliteit verhogen van: preventie van stotteren, diagnostiek en behandeling van stotteren, evaluatie van de resultaten van stottertherapie├źn en voorlichting over stotteren. De NFS is hierbij niet gebonden aan een bepaalde therapiestroming.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Bert   Bast voorzitter 01/10/2009
Jan   Bouwen Bestuurslid 01/04/2007
Ernst van der Vlist penningmeester 01/11/2015
Anja van der Vlist Bestuurslid 01/06/2014
John   Kagie Bestuurslid 01/11/2015

8. Beloningsbeleid

Vrijwilligers kunnen hun onkosten declareren.

9. Activiteiten

Het voorlichtingscentrum van de NFS is gevestigd in Nijkerk. Iedere werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur kan men hier terecht voor informatie over stotteren, preventie van stotteren bij (jonge) kinderen en stottertherapieën. T 030 233 33 36 E nfs@stotteren.nl Op de website www.stotteren.nl is allerlei informatie over stotteren te vinden.

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Nederlandse Federatie Stotteren logo

Geregistreerd bij

CBF-Erkend Goed DoelANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Nederlandse Federatie Stotteren opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 107,60

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Nederlandse Federatie Stotteren opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 30150311
RSIN Nummer: 814464427
GeefGratis Nummer: 270

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Nederlandse Federatie Stotteren:

http://nederlandse-federatie-stotteren.geef.nl