Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen Deventer

Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen Deventer

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 8218.22.962
KvK Nummer: 08216163

3. Internet adres

http://www.muziekkoepelneringbogel.nl

4. Contact

Postadres
Achter de Hoven 53
7419AG Deventer
Bezoekadres
Achter de Hoven 53
7419AG Deventer Alleen op afspraak

Email:
Telefoonnummer: 0031570617016

5. Doelstelling

De stichting heeft ten doel: a. het realiseren, beheren en onderhouden van een demontabele muziekkoepel op basis van een kostendekkende exploitatie, zodat de muziekkoepel een waardevolle bijdrage zal leveren aan de culturele en sociale dynamiek in de Deventer gemeenschap; b. het bieden van een evenwichting cultureel seizoensprogramma in en rond de muziekkoepel, passend in de Deventer activiteitenprogramma's en aansluitend op bepaalde culturele behoeften.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Erna   Brinkman Bestuurslid 23/09/2016
Hetty   Rolloos - van Letht Secretaris 06/01/2010
John   Vos Penningmeester 06/01/2010
Ben van Raan Bestuurslid Programmering en PR 06/01/2010
Anita van Lochem Voorzitter 01/07/2012

8. Beloningsbeleid

Onze vrijwilligers (waartoe de bestuurders) ontvangen geen geldelijke beloningen. Eens per jaar houden we een vrijwilligersfeest.

9. Activiteiten

Het gehele jaar door bieden we een platform voor tal van (podium)kunsten.
Wij organiseren van 1 mei tot 1 oktober zondagmiddagconcerten.
Enkele keren per jaar organiseren we bijzondere evenementen zoals Koningsfeest, festival Old Deventer, Kerstconcert en sluiten aan bij andere Deventer evenementen.

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen Deventer logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen Deventer opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 50,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen Deventer opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 08216163
RSIN Nummer: 8218.22.962
GeefGratis Nummer: 4140

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen Deventer:

http://muziekkoepel-worpplantsoen-deventer.geef.nl